Σε κλίμα συγκίνησης η συναυλία για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών – Το μήνυμα του πατέρα της Φραντζέσκας (vid)

 Σε κλίμα συγκίνησης η συναυλία για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών – Το μήνυμα του πατέρα της Φραντζέσκας (vid)

Με κεντρικό σύνθημα «ΤΕΜΠΗ, WE WILL NEVER FORGET YOU» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης συναυλία στο club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη στη μνήμη των 57 θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη μετά από πρωτοβουλία του πατέρα της 20χρονης Φραντζέσκας Μπέζα που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη.

Κατά την έναρξη της συναυλίας ο πατέρας της Δημήτρης φορώντας ένα μπλουζάκι με φωτογραφία της κόρης του δήλωσε ότι η αποψινή συναυλία είναι αφιερωμένη στα παιδιά που έχασαν τη ζωή του στο δυστύχημα στα Τέμπη ενώ στη συνέχεια τραγούδησε ένα τραγούδι τους στίχους και τη μουσική του οποίου είχε γράψει η κόρη του.

«Η σημερινή βραδιά είναι αφιερωμένη στα παιδιά μας που χάθηκαν άδικα. Σήμερα με τη μουσική και τη φωνή μας θα στείλουμε την αγάπη μας και την θετική μας ενέργεια οσο πιο ψηλά και δυνατά γίνεται. Είμαι βέβαιος ότι και οι άγγελοι μας αυτό θα ήθελαν, είμαι βέβαιος ότι μας βλέπουνε και μας ακούνε. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μπέζας.

Στη συναυλία βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και συμφοιτητές της αδικοχαμένης Φραντζέσκας, ενώ τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος «Λάμψη».

Σχετικά Άρθρα