Ο Αυγενάκης ζήτησε ψήφο από άνθρωπο που πέθανε πριν 13 χρόνια – Η απάντηση της χήρας

 Ο Αυγενάκης ζήτησε ψήφο από άνθρωπο που πέθανε πριν 13 χρόνια – Η απάντηση της χήρας

Απάντηση στον Λευτέρη Αυγενάκη που ζήτησε με επιστολή του την ψήφο ανθρώπου που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 13 χρόνια έδωσε η σύζυγός του εκλιπόντος Ρένα Γιατράκη – Κουμάνταρου. Πιο συγκεκριμένα το γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού έστειλε τα ψηφοδέλτια για την υποψηφιότητά του Αυγενάκη στο Ηράκλειο Κρήτης στον Γιώργο Κουμάνταρο ζητώντας την υποστήριξή του στις εκλογές.

«Σας διαφεύγει από τη μνήμη σας ότι ο άνδρας μου Γεώργιος Κουμάνταρος σας είχε στηρίξει αρκετά στα πρώτα χρόνια της πολιτικής σας καριέρας τον οποίο εσείς είχατε προσεγγίσει ( λόγω του ονόματός του και των γνωριμιών του) για να σας βοηθήσει» αναφέρει σε ανάρτηση της η κ. Γιατράκου. «Είναι να μην φτάσει κάποιος κάπου ψηλά! Γρήγορα ξεχνάει!» συμπληρώνει.

«Λοιπόν ας είναι…..θα σας παρακαλούσα πολύ να μην κουράζονται οι γραμματείς σας να μας τηλεφωνούν γιατί άδικα θα κάνουν τον κόπο. 

Θα μπορούσατε εσείς να καλέσετε και να ζητήσετε την υποστήριξή μας στο πρόσωπό σας με ευγένεια και απλότητά» προσθέτει μεταξύ άλλων η ζωγράφος απαντώντας στον κ. Αυγενάκη. 

Σχετικά Άρθρα