Λούκας Γιώρκας: Αν μου έλεγε ‘όχι’ στην πρόταση γάμου θα την έσπρωχνα στον γκρεμό

 Λούκας Γιώρκας: Αν μου έλεγε ‘όχι’ στην πρόταση γάμου θα την έσπρωχνα στον γκρεμό

Συνέντευξη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης (18/5) ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση, με την οποία παντρεύονται σε λίγες εβδομάδες.

Την ίδια στιγμή, ο ίδιος αναφέρθηκε και επεξήγησε δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν αναφορικά με το αλκοόλ: «Παρερμηνευθήκαν τα λόγια μου και ειπώθηκε ότι είχα εθισμό στο αλκοόλ, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη διασημότητα και οδηγήθηκα σε ακρότητες».

Ο Κύπριος τραγουδιστής, μιλώντας για την πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του, προχώρησε σε μια θλιβερή δήλωση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα την έσπρωχνε στον γκρεμό», αν δεν δεχόταν να τον παντρευτεί.

Μια τέτοια δήλωση είναι τουλάχιστον άστοχη και επικίνδυνη, τη στιγμή που καθημερινά οι θηλυκότητες βιώνουν κακοποίηση και ενδοοικογενειακή βία, ενώ ο “εφιάλτης” των γυναικοκτονιών στη χώρα συνεχίζεται.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Με τηνΒασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από ένα μήνα παντρεύομαι, έκανα πρόταση γάμου γονατιστός, όπως συνηθίζεται. Αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα στον γκρεμό κάτω. Ο γάμος δεν θα είναι κλειστός. Δεν θα ήθελα να δω στον γάμο μου δημοσιογράφους. Με δυσκολία θα συγχωρέσω την απιστία. Μια σχέση αν έχει κέντρο τον Θεό όλα φτιάχνονται».

Σχετικά Άρθρα