Σάλος με πρόσληψη του Χατζηγιάννη στην Κύπρο

 Σάλος με πρόσληψη του Χατζηγιάννη στην Κύπρο

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Κύπρο με αφορμή δημοσιεύματα για τη φερόμενη πρόσληψη μιας 42χρονης από το υφυπουργείο Πολιτισμού και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, η οποία είχε καταδικαστεί παλαιότερα για έκδοση πλαστών εισιτηρίων συναυλίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το sigmalive.com, η 42χρονη γυναίκα έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση με αναστολή για υπόθεση κυκλοφορίας πλαστών εισιτηρίων εισόδου σε συναυλία και φέρεται να είναι αυτήν τη στιγμή σύμβουλος του Υφυπουργού Πολιτισμού Μιχάλη Χατζηγιάννη για θέματα Τύπου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, το υφυπουργείο Πολιτισμού εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αναφέρει ότι ουδεμία σχέση είχε με συγκεκριμένη σύμβουλο διαχείρισης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται σε σύμβαση μερικής απασχόλησης με συγκεκριμένη Σύμβουλο διαχείρισης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μεταξύ του Υφυπουργείου και της ιδίας, το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα