Μενίδι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό 12χρονου – Οι σοκαριστικοί διάλογοι

 Μενίδι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό 12χρονου – Οι σοκαριστικοί διάλογοι

Σοκάρει το νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό ενός 12χρονου που παρουσίασε η εκπομπή Live News λίγες μόνο ώρες μετά πλάνα στα οποία καταγράφονταν η ωμή βία κατά 16χρονου στο Μενίδι. Οι εικόνες είναι σκληρές με έναν φίλο του με τον οποίο επρόκειτο να κάνουν βόλτα να του στήνει παγίδα και να είναι εκείνος που τραβούσε το βίντεο. 

Ο διάλογος είναι σοκαριστικός:

-«Πάτα μου μπουκέτο»

-Για το τι; Είσαι μάγκας; Πάτα σε εμένα μπουκέτα.

– Δε θέλω. Δε μου έχεις κάνει κάτι. Αυτός μου έκανε.

-Τώρα σου έκανα; Τώρα σου έκανα;

-Μαλ@@ Εντάξει. Έλα ρε!

-Δε θα με ξανασπρώξεις. Θα φας μπουκέτο… Τώρα σου έκανα;

-Όχι.

-Ωραία. Γιατί δε με βαράς; Σου κάνω. Γιατί δε με βαράς. Βάρεσέ με. Δείρε με. Εδώ είμαι. Δείρε με. Πάτα μου μπουκέτο. Πάτα μου μπουκέτο.

-Τι θέλεις;

-Τώρα. Πάτα μου μπουκέτο μαλ@@ θα φας κι άλλες. Πάτα μου μπουκέτο. Τώρα.

-Δε θέλω.

-Τώρα. Μπουκέτο.

«Τον προκαλούσε για να τον χτυπήσει και ο φίλος του βιντεοσκοπούσε. Είπαν πως ήταν υπό πληρωμή και θα έπαιρναν λεφτά», λέει η μητέρα του θύματος.

Τα όσα ισχυρίζεται η μητέρα του 12χρονου αγοριού είναι ανήκουστα. Μικρά παιδιά να χτυπούν άλλα παιδιά και να πληρώνονται γι’ αυτό για να καταγράψουν τις εξοργιστικές σκηνές και μετά να ανεβάσουν το βίντεο στο διαδίκτυο.

«Το χτυπούσε με το δεξί χέρι και το αριστερό το είχε στη τσέπη και κρατούσε στιλέτο. Γι’ αυτό δεν έκανε κάτι ο γιος μου».

Το 12χρονο αγόρι είναι κατατρομαγμένο. Εκείνος που τραβούσε το βίντεο, είναι ο φίλος του, με τον οποίο υποτίθεται εκείνο το απόγευμα θα πήγαιναν μαζί βόλτα. Κι όμως, όπως ισχυρίζεται, του έστησε «παγίδα» για να τον χτυπήσουν και ύστερα να μοιράσουν το βίντεο στα social.

«Ούτε γειτονιά ούτε σχολείο θα αλλάξουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το παιδί. Είχε πάει κάτι σαν κατάθλιψη», λέει η μητέρα του.

Το παιδί βρήκε το θάρρος να εκμυστηρευτεί στη μητέρα του όσα είχαν συμβεί 3 εβδομάδες μετά, κι όταν συνειδητοποίησε ότι το βίντεο κυκλοφορούσε στο σχολείο του. Με τους γονείς του, να έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις για να προστατεύσουν το παιδί τους.

«Το έκαναν για να πληρωθούν και να με ξεφτιλίσουν»

Ο 12χρονος μίλησε στο LIVE NEWS, λέγοντας πως δεν έχει συμβεί κάτι άλλο από τότε που έγινε αυτό το περιστατικό.

«Δεν φοβάμαι κάτι. Είχαμε μιλήσει με αυτόν που τραβούσε το βίντεο να πάμε βόλτα και όταν συναντηθήκαμε μου είπε να πάμε στο βουνό. Εκεί με περίμενε και ένας άλλος, πήγαμε μίλησαν και μετά ήρθε και μου έριξε σφαλιάρα. Μετά φύγαμε και πήγαμε σε ένα σχολείο και εκεί άρχισαν να τραβάνε βίντεο και έγινε αυτοί που είδατε. Κάποιο άλλο παιδί τους είχε πει να με χτυπήσουν, να τραβήξουν βίντεο, και θα τους πλήρωνε. Το έκαναν για να πληρωθούν και να με ξεφτιλίσουν. Δεν είχε γίνει κάτι με αυτόν».

Η μητέρα του 12χρονου είπε πως δεν πρόκειται να αλλάξουν σχολείο στο παιδί αλλά θα πρέπει αυτά τα περιστατικά να σταματήσουν και να βοηθήσουν όλοι. «Έπαθα μεγάλο σοκ. Το βλέπαμε στις ειδήσεις αλλά δεν περιμέναμε να γίνει στο δικό μου το παιδί. βγαίνω σε εσάς μόνο και μόνο για να πάρουν μηνύματα αυτοί που το έκανα πως δεν φοβόμαστε και δεν θα τους αλλάξω σχολείο. α συνεχίσουμε τη ζωή μας όπως ήμασταν. Θέλω μνα πιστεύω πως θα είναι το τελευταίο σκηνικό. Εμένα αυτό που θυμίζει ταυρομαχίες. Πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι».

Σχετικά Άρθρα