Η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη (εικόνες)

 Η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη (εικόνες)

Ερωτευμένος ο Ντέμης Νικολαΐδης. Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό OK! εδώ και έξι μήνες είναι ζευγάρι με την εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Νικολαΐδου με την οποία μάλιστα έχουν και το ίδιο επώνυμο. Οι δυο τους βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει για πρώτη φορά μαζί, καθώς πρόκειται για μια «αθόρυβη» σχέση.

Ποια είναι Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Η εντυπωσιακή 39χρονη έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πολυτεχνείο, εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία ένδυσης, ενώ στενή της φίλη η Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία την έχουμε δει να ποζάρουν μαζί στα social media.

Στην παιδική της ηλικία, η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου συμμετείχε στη σειρά του ANT1 «Καληνύχτα μαμά» η οποία προβλήθηκε την τηλεοπτική σεζόν 1996/1997 με πρωταγωνίστρια τη Λίλα Καφαντάρη.

«Ήταν μια σειρά του Νίκου Μαστοράκη. Πήγα έκανα την οντισιόν πήγα και έβαλα τα κλάματα γιατί αρχικά δεν τον ήθελα καθόλου και τελικά τον αγάπησα πάρα πολύ και τον αγαπώ ακόμα. Ευτυχώς που έκανα τότε τη σειρά και μου έφυγε το ψώνιο», δήλωνε η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου πριν από λίγα χρόνια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού OK!, η σχέση του Ντέμη Νικολαΐδη και της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου βασίζεται στον αλληλοθαυμασμό και αλληλοσεβασμό!

Σχετικά Άρθρα