Η ΝΔ με μήνυμα SOS καλεί Αθηναίους να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για την ομιλία Μητσοτάκη (εικόνα)

 Η ΝΔ με μήνυμα SOS καλεί Αθηναίους να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για την ομιλία Μητσοτάκη (εικόνα)

«Σήμα κινδύνου» εκπέμπει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την πολυδιαφημισμένη ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, με ένα μήνυμα προς τα μέλη της την Τετάρτη καλεί εσπευσμένα να δηλώσουν συμμετοχή και να μεταβούν εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη.

Όλα αυτά στον απόηχο της αναβολής της προγραμματισμένης για σήμερα, Τετάρτη, ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία μετατέθηκε για την Πέμπτη για να αποφύγει να βρεθεί την ίδια ημέρα που πραγματοποιείται η συναυλία που διοργανώνεται από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών. Θυμίζουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι και υποψήφιος στη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα που έλαβαν τα μέλη της Νέα Δημοκρατίας από την Αθήνα με τον χαρακτήρα του επείγοντος είναι το εξής, όπου χαρακτηριστικά είναι τα εικονίδια με το… διακριτικό κόκκινο «sos»:

«Καλημέρα σε όλες και όλους. SOS Το κόμμα εκπέμπει SOS. Ποιοι από εσάς επιθυμείτε να φύγετε αύριο περίπου 12:00 με λεωφορείο που βάζει το κόμμα και να πάτε στην ομιλία του προέδρου μας στη Θεσσαλονίκη και να γυρίσετε το βράδυ με λεωφορείο. Ρωτήστε επίσης και φίλους και γνωστούς ποιος θέλει. Είναι πολύ επείγον και σημαντικό να γνωρίζω ονόματα μέχρι το μεσημέρι στις 2 η ώρα. Παρακαλώ πολύ κάντε κινητοποίηση!!! Ενημερώστε ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ!!!». 

Σχετικά Άρθρα