Γενιδούνιας για δήλωση Μητσοτάκη περί εργαλειοποίησης της τραγωδίας των Τεμπών: Λένε τα όσα αδιανόητα λένε και μετά τα κάνουν χειρότερα

 Γενιδούνιας για δήλωση Μητσοτάκη περί εργαλειοποίησης της τραγωδίας των Τεμπών:  Λένε τα όσα αδιανόητα λένε και μετά τα κάνουν χειρότερα

Απάντηση στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος έκανε λόγο για εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών, αλλά και στη μετέπειτα αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Άκη Σκέρτσου, περί… τυμβωρυχίας έδωσε ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενιδούνιας.

«Λένε τα όσα αδιανόητα λένε και μετά τα κάνουν χειρότερα», τόνισε σε ανάρτησή του ο Κώστας Γενιδούνιας, σημειώνοντας ότι η απεργία των μηχανοδηγών προκηρύχθηκε εννέα ημέρες μετά το δυστύχημα και όχι προεκλογικά.

«Να μην εμπλέκετε λοιπόν τους εργαζόμενους στις δηλώσεις σας & προπάντων ενημερωθείτε για το πότε είναι προγραμματισμένη η απεργία μας και με ποια αιτήματα. Αλήθεια, συμφωνεί η κυβέρνηση στην αύξηση των ταχυτήτων στα 140 χιλιόμετρα σε μη τηλεδιοικουμενα τμήματα του δικτύου; Στα οποία όπως είπε και ο κ. Μητσοτάκης γίνονται έργα και μπορεί να έχουμε μονές γραμμές;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κ. Γενιδούνιας.

Σχετικά Άρθρα