Καυστική απάντηση Κοτζιά για το 4αρι της Ελλάδας στην Κύπρο, στη Eurovision

 Καυστική απάντηση Κοτζιά για το 4αρι της Ελλάδας στην Κύπρο, στη Eurovision

Το τεσσάρι που έλαβε η Κύπρος από την Ελλάδα στη Eurovision, ενώ την ίδια στιγμή έδωσε το κρίσιμο 12άρι στο Βέλγιο, προκάλεσε ανατιδράσεις και ερωτήματα…

Ο Νίκος Κοτζιάς ο επικεφαλής της κίνησης «Πράττω» σε ανάρτηση του έκανε λόγο για προσπάθεια του «κυρίαρχου συστήματος ώστε να αποξενωθεί η ελληνική κοινωνία από την Μεγαλόνησο και το Κυπριακό, ώστε να προωθηθούν τα απορριπτέα σχέδιά τους».

Αναλυτικά έγραψε: «Το τεσσάρι στην Κύπρο στην eurovision, δεν είναι το πρόβλημα, αλλά το αποτέλεσμα, ένα ακόμα δείγμα, της προσπάθειας που κάνουν πολλές πλευρές του κυρίαρχου συστήματος να αποξενωθεί η ελληνική κοινωνία απο την Μεγαλόνησο και το Κυπριακό, ώστε να προωθηθούν τα απορριπτέα σχέδια τους».

Οι τηλεθεατές της Κύπρου παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision μέσα από την συχνότητα του ΡΙΚ, με παρουσιαστές την Μελίνα Καραγεωργίου και τον Αλέξανδρο Ταραμουντά.

Κι ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος έδωσε την βαθμολογία των επιτροπών της Ελλάδας, οι δύο παρουσιαστές σχολίασαν το 4αρι που έλαβε η Κύπρος από τη χώρα μας.

Ακολουθεί ο διάλογος μεταξύ των δύο παρουσιαστών:

Α.Τ: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι έτοιμος να χαρίσει ένα 12αρι…

M.K: Όχι στην Κύπρο πάντως, η Κύπρος έχει πάρει 4 βαθμούς από την κριτική επιτροπή της Ελλάδας.

Α.Τ: Μάλιστα…

M.K: Τους δίνει συγχαρητήρια με την πιο γνωστή νότα από το συρτάκι στο Βέλγιο ενώ η 5μελης κριτική επιτροπή στην Ελλάδα έδωσε 4 βαθμούς στην Κύπρο.

Α.Τ: Thank you next, πάμε στην επόμενη και πολύ κράτησε.

M.Κ: Θυμίζουμε ότι είναι 5 άνθρωποι σε κάθε χώρα που ψηφίζουν και αυτό ίσως να φέρνει κάποτε απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Σχετικά Άρθρα