Τηλεφώνημα για βόμβα στη συναυλία του Light στη Θεσσαλονίκη

 Τηλεφώνημα για βόμβα στη συναυλία του Light στη Θεσσαλονίκη

Τεράστια κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας αυτή την ώρα στο PAOK Sports Arena στην περιοχή της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη. Το παραπάνω συνέβη μετά από απειλητικό τηλεφώνημα στο 100 για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, την ώρα που είναι σε εξέλιξη η συναυλία του γνωστού τράπερ, Light, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Όπως αναφέρει το ίδιο μέσο λίγο πριν τις 21:30 άγνωστος τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ενημέρωσε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο «Παλατάκι», την ώρα που, μάλιστα, βρίσκεται σε εξέλιξη η συναυλία με τη συμμετοχή χιλιάδων ατόμων.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), όπου αυτή την ώρα προχωρούν σε εξονυχιστικούς ελέγχους ώστε να διαπιστωθεί εάν έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.

Σημειώνεται ότι παρά το τηλεφώνημα για βόμβα, ο χώρος του PAOK Sports Arena δεν έχει εκκενωθεί και η συναυλία βρίσκεται σε εξέλιξη, από τις 19.00, στο πλαίσιο του «The X Tour» του γνωστού τράπερ, με αρκετούς guests να δίνουν επίσης το «παρών».

Σχετικά Άρθρα