Σκληρή επίθεση Μπατζελή σε Καρανικόλα: Καπηλεύεστε την Γεννηματά, είστε παράδειγμα προς αποφυγή (vid)

 Σκληρή επίθεση Μπατζελή σε Καρανικόλα: Καπηλεύεστε την Γεννηματά, είστε παράδειγμα προς αποφυγή (vid)

Ένταση επικράτησε στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο Kontra24, όπου βρέθηκε η Κατερίνα Μπατζελή, υποψήφια βουλευτής στο Β1 του Βόρειου Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ και το πρώην στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής και νυν υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Καρανικόλας.

Η Κατερίνα Μπατζελή «ξέσπασε» κατά του κ. Καρανικόλα λέγοντας:

«Μου φαίνεται περίεργο σήμερα, ο κ. Καρανικόλας έχοντας αυτή την ιστορία στον πολιτικό χώρο από όπου και βγήκε, να γίνεται βασιλικότερος του βασιλέως σε μια κυβέρνηση η οποία θεωρεί ότι είμαστε χρυσόψαρα, ότι δεν άρχισε το 2019 και ότι ο κ. Μητσοτάκης έδωσε τις αυξήσεις, την ισότητα, την οικονομική ανάπτυξη. Ότι ο πληθωρισμός, οι πιέσεις είχαν αρχίσει από το ’19».

Ο Καρανικόλας αντιγύρισε λέγοντας: «Μην πολακίζεται», για να πάρει την απάντηση: «Ελάτε τώρα, σας έχω γεννήσει».

«Δεν είστε πρόβλημά μου, παράδειγμα προς αποφυγή είστε», είπε απευθυνόμενη προς τον κ. Καρανικόλα.

«Αδυνατώ να κατανοήσω έναν νέο άνθρωπο που τονίζει το μέγα έργο μιας οικονομίας {…} που είναι χειρότερο από αυτό που παρέδωσε ο Καραμανλής στον Παπανδρέου το 2009».

«Η ημιμάθεια βλάπτει πολύ», πρόσθεσε ενώ τόνισε στη συνέχεια: «Δεν θα σας δώσω τόση μεγάλη διάσταση, ήταν χαρά μου που φύγατε!».

«Δεν θα σας επιτρέψω να ξεχνάτε την μνήμη της Φώφης Γεννηματά την οποία την υπηρετήσατε», δήλωσε. «Την καπηλεύεστε για να κάνετε το μεγάλο άλμα», πρόσθεσε.

«Όταν ακούω το ιδεατό του κ. Μητσοτάκη από έναν άνθρωπο που πριν από 6 μήνες συμφωνούσε με την κριτική που έκανε το ΠΑΣΟΚ, πρέπει να πω ότι ζούσα σε άλλη ιστορία», ενώ κατέληξε ότι «η απουσία σας ήταν αισθητή».

Σχετικά Άρθρα