Αυτοκτονία 15χρονης στο Χαλάνδρι: Κόρη Αμερικάνων διπλωματών της πρεσβείας των ΗΠΑ – Φέρεται να έκανε απόπειρα και στο παρελθόν

 Αυτοκτονία 15χρονης στο Χαλάνδρι: Κόρη Αμερικάνων διπλωματών της πρεσβείας των ΗΠΑ – Φέρεται να έκανε απόπειρα και στο παρελθόν

Σε κατάσταση σοκ είναι οι γονείς, αλλά και οι συμμαθητές της 15χρονης κοπέλας που αυτοκτόνησε σε ιδιωτικό αμερικανικό σχολείο στο Χαλάνδρι, εν ώρα μαθήματος. Το νεαρό κορίτσι, κόρη Αμερικανών διπλωματών και μάλιστα υψηλόβαθμων στελεχών της πρεσβείας των ΗΠΑ, έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από τον 3ο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται το σχολείο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καθαρίστρια ήταν αυτή που την βρήκε στο έδαφος, ενώ οι καθηγητές έσπευσαν να αποτρέψουν τα υπόλοιπα παιδιά να δουν το αποτρόπαιο θέαμα της έφηβης που έβαλε έτσι ξαφνικά, τέλος στη ζωή της.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Έγινε προσπάθεια επί μία ώρα να την επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Σε σοκ οι γονείς της, τους παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη

Οι γονείς της ειδοποιήθηκαν και πήγαν στο νοσοκομείο, συντετριμμένοι. Αμέσως υπήρξε ψυχολογική υποστήριξη στην οικογένεια, ενώ τα τηλέφωνα μεταξύ ΓΑΔΑ και Αμερικανικής πρεσβείας, είχαν πάρει «φωτιά» για το τραγικό συμβάν.

Η έφηβη φέρεται να είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και στο παρελθόν

Η έφηβη φέρεται να είχε εμφανίσει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως και στο παρελθόν είχε κάνει πάλι απόπειρα αυτοκτονίας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί σημείωμα της 15χρονης στο οποίο να εξηγεί για ποιον λόγο προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Σχετικά Άρθρα