Eurovision: Η εμφάνιση της Ελλάδας στον β’ ημιτελικό

 Eurovision: Η εμφάνιση της Ελλάδας στον β’ ημιτελικό

Ο Victor Vernicos εκπροσώπησε την Ελλάδα στον β’ ημιτελικό της Eurovision 2023, o οποίος είναι σε εξέλιξη στο Λίβερπουλ, τραγουδώντας την μπαλάντα με τίτλο «What They Say» που έχει γράψει ο ίδιος. Ειδικότερα, από στυλιστικής άποψης, ο ενδυματολόγος, Γιώργος Σεγρεδάκης, επέλεξε το σικ σαφάρι λουκ για τον Victor Vernicos, ο οποίος φόρεσε μία ανοιχτόχρωμη βερμούδα.

Σε σκηνοθετική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου, ο νεαρός καλλιτέχνης ερμήνευσε καλά το τραγούδι του, με αρκετή ενέργεια επί σκηνής, ενώ η φιγούρα του «πολλαπλασιάστηκε» και δέσποσε ως φόντο στις LED οθόνες.

Μάλιστα, υπήρχαν καπνός και πυροτεχνήματα, με τον Victor Vernicos να δίνει τον καλύτερο του εαυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισής του.

Πάντως, η παρουσίαση της Ελλάδας ολοκληρώθηκε με λευκά γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου, τα οποία «μπλέχθηκαν» με γράμματα του λατινικού αλφαβήτου και δημιουργήθηκαν διάφορες λέξεις.

Υπενθυμίζεται ότι η χώρα μας έχει μία νίκη στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από το 2005, με την Έλενα Παπαρίζου και το «My Number One» δια χειρός Μάνου Ψαλτάκη, Χρήστου Δάντη και Ναταλίας Γερμανού

https://twitter.com/GSqueri/status/1656748095038713869

Σχετικά Άρθρα