Άρτα: Ζήτησε να δει τον σύζυγό της η μητέρα του βρέφους που πέθανε στο αυτοκίνητο – Συναντήθηκαν για λίγα λεπτά

 Άρτα: Ζήτησε να δει τον σύζυγό της η μητέρα του βρέφους που πέθανε στο αυτοκίνητο – Συναντήθηκαν για λίγα λεπτά

Την πρώτη συνάντησή τους είχαν οι γονείς του άτυχου μωρού που ο πατέρας του ξέχασε κλειδωμένο σε αυτοκίνητο στην Άρτα για 8 ώρες και έφυγε για δουλειά στη Λευκάδα.

Όπως μεταδίδει το protothema την έκκληση της μητέρας αποδέχθηκαν οι Αρχές και έδωσαν ειδική άδεια ώστε το ζευγάρι να βρεθεί τετ-α-τετ.

Η 27χρονη συνάντησε για ένα τέταρτο της ώρας τον πατέρα του παιδιού της σε χώρο του νοσοκομείου που νοσηλεύονται και οι δύο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Οι εικόνες που περιγράφονται είναι συγκλονιστικές. Οι δυο τους με το που αντάμωσαν αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε λυγμούς.

Ο 37χρονος και η 27χρονη, η οποία είναι σε τραγική κατάσταση και σκεφτόταν ακόμη και να βάλει τέλος στη ζωή της, έμειναν μαζί για περίπου ένα τέταρτο και την περισσότερη ώρα, κατά τις μαρτυρίες, ήταν αγκαλιασμένοι και έκλαιγαν για την απώλεια του 5,5 μηνών βρέφους. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο και όσοι ήταν μπροστά δύσκολα συγκρατούσαν κι αυτοί τα δάκρυά τους.

Ο 37χρονος πατέρας, ο οποίος την Τετάρτη μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Άρτας, «έχει πάθει σοκ» σύμφωνα με τον παππού του βρέφους που αποκάλυψε ότι η κόρη του είχε παντρευτεί με τον γαμπρό του τον Σεπτέμβριο «με πολιτικό γάμο επειδή ήταν έγκυος».

Από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε ότι το βρέφος μαρτύρησε επί ώρας από αίσθημα ασφυξίας, εφίδρωση, συριγμό στους πνεύμονες, δύσπνοια, βήχα, δυσκολία αναπνοής, υποξία, ταχυκαρδία και κυάνωση, με αποτέλεσμα να υποστεί πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή λόγω υποξυγοναιμίας.

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, που αναμένεται να εκδοθούν σε λίγες ημέρες, εκτιμάται ότι δεν θα συνεισφέρουν περισσότερο στην ιατροδικαστική έρευνα.

Σχετικά Άρθρα