Λουκέτο σε γνωστό beach bar στη Μύκονο

 Λουκέτο σε γνωστό beach bar στη Μύκονο

Την άμεση αναστολή της άδειας λειτουργίας γνωστού beach bar στον Πάνορμο Μυκόνου – το οποίο διαφήμιζε τα εγκαίνιά του την προσεχή Παρασκευή – ζήτησε χθες από τον Δήμο Μυκόνου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το υπουργείο Περιβάλλοντος. 

Μάλιστα, το έγγραφο του υπουργείου απεστάλη χθες με την ένδειξη «εξαιρετικά επείγον».

Παράλληλα, οι αυθαίρετες κατασκευές κηρύσσονται κατεδαφιστέες, επιβάλλονται πρόστιμα και ποινικές κυρώσεις. 

Το μαγαζί σήμερα σφραγίστηκε . Όπως ήταν αναμενόμενο, η πλευρά της επιχείρησης πρόκειται να στραφεί κατά της απόφασης του Κεντρικού Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων (ΚΕΣΥΠΟΘΑ) και μάλιστα άμεσα, επιδιώκοντας και το «πάγωμα» της διαδικασίας.

Ετσι, το  επόμενο «επεισόδιο» της υπόθεσης θα γραφτεί στα δικαστήρια. 

 «Θεωρούμε παράνομη την απόφαση του ΚΕΣΥΠΟΘΑ. Έχει διαστρεβλώσει το νόμο και δεν έλαβε υπόψη κανέναν από τους ισχυρισμούς μας», δηλώνει στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» ο δικηγόρος της επιχείρησης.

«Θα εξαντλήσουμε κάθε ένδικο μέσο για να μην ανασταλεί η λειτουργία του. Αυτή τη στιγμή κινδυνεύουν με απώλεια εργασίας 700 άνθρωποι».

Η πλευρά της επιχείρησης θα προσφύγει άμεσα στα διοικητικά δικαστήρια για να καταθέσει αίτηση ακύρωσης της απόφασης και να ζητήσει την έκδοση προσωρινής διαταγής, δηλαδή να «παγώσει» η διαδικασία μέχρι να εκδικαστεί η αίτηση ακύρωσης.

Πηγή: skai.gr

Σχετικά Άρθρα