Γλυφάδα: Συνελήφθη λιμενικός για την χειροβομβίδα σε σπίτι

 Γλυφάδα: Συνελήφθη λιμενικός για την χειροβομβίδα σε σπίτι

Ένας λιμενικός συνελήφθη από τη Δίωξη Εκβιαστών για τον εμπρησμό αυτοκινήτου αξιωματικού του Λιμενικού αλλά και τη ρίψη χειροβομβίδας σε πολυκατοικία όπου διαμένει η ίδια αξιωματικός στη Γλυφάδα.

Πρόκειται για έναν 45χρονο, ο οποίος βρίσκεται σε διαθεσιμότητα με απόφαση του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες χθες Δευτέρα στην οδό Βασιλέως Γεωργίου στη Γλυφάδα. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν πολλά όπλα, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό.

Ο συλληφθείς είχε «χρεώσει» στη συνάδελφό του την πειθαρχική έρευνα που έγινε σε βάρος του και οδήγησε στην «έξοδό» του από το Σώμα.

Ο 45χρονος έκαψε το αυτοκίνητό της μία ημέρα μετά την απόφαση του αρχηγείου να τον βγάλει σε διαθεσιμότητα. Την ίδια ημέρα εκτόξευσε χειροβομβίδα στην πολυκατοικία της αξιωματικού που υπηρετεί στη Γλυφάδα. Ωστόσο, η χειροβομβίδα δεν εξερράγη και εντοπίστηκε από διερχόμενο πολίτη από τύχη αρκετό καιρό αργότερα.

Πιο συγκεκριμένα η χειροβομβίδα είχε εντοπιστεί στις 3 Μαΐου 2023 και είχε σημάνει συναγερμός στη Γλυφάδα. Αποκλείστηκαν οι δρόμοι και έφτασαν στο σημείο πυροτεχνουργοί της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: ieidiseis.gr

Σχετικά Άρθρα