Σύρος: Βίντεο από την ανάσυρση του πτώματος στο λιμάνι – Σε ποιον φέρεται να ανήκει

 Σύρος: Βίντεο από την ανάσυρση του πτώματος στο λιμάνι – Σε ποιον φέρεται να ανήκει

Ανασύρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η σορός που εντοπίστηκε στο λιμάνι της Ερμούπολης στη Σύρο και φέρεται να σχετίζεται με το πτώμα που αναζητούνταν από τη Μεγάλη Πέμπτη όταν το ρυμουλκό «Παναγία Β» είχε εντοπίσει να επιπλέει στην συγκεκριμένη περιοχή ένα άψυχο σώμα, με τις προσπάθειες εύρεσης τότε να αποβαίνουν άκαρπες.

Η επιχείρηση ανάσυρσης του πτώματος από την περιοχή Καρνάγιο με τη συνδρομή δυτών και σκάφους του Λιμενικού ολοκληρώθηκε με τις Αρχές να περισυλλέγουν και να βγάζουν στη στεριά το άψυχο σώμα. Η σορός παρελήφθη για να ακολουθηθεί η τυπική διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής και ταυτοποίησης.

Σε ποιον φέρεται να ανήκει η σορός

Σύμφωνα με το cycladeslive.gr, δεν επρόκειτο για σορό παιδιού αλλά για άνδρα μέσης ηλικίας με οβάλ – ωοειδές πρόσωπο και αραιά μαλλιά. Η περιγραφή και η εικόνα του σώματος που βρέθηκε ταιριάζει πολύ με εξαφανισμένο αλλοδαπό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και του CycladesLive.gr, ο 53χρονος Σκελίμ Χιούσι, αλβανικής καταγωγής εξαφανίστηκε από την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 με τους συγγενείς του να τον αναζητούν. Την ημέρα της εξαφάνισης του φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρο μπουφάν, μαύρο πουλόβερ και μαύρα παπούτσια.

Ο 53χρονος άνδρας είχε έρθει στη Σύρο από την Κω και φαίνεται να είχε πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ πολλά είναι τα σενάρια τον ενέπλεκαν με τη σορό που αναζητούνταν από το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης.

Σχετικά Άρθρα