Ολοκληρώθηκε η νεκροψία νεκροτομή στη 15χρονη μαθήτρια που πέθανε ξαφνικά σε σχολική εκδρομή

 Ολοκληρώθηκε η νεκροψία νεκροτομή στη 15χρονη μαθήτρια που πέθανε ξαφνικά σε σχολική εκδρομή

Σύμφωνα με την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας Ρουμπίνη Λεονταρή θα ακολουθήσουν, όπως σε κάθε περίπτωση θανάτου νεαρού ατόμου, περαιτέρω εξετάσεις για την πλήρη διερεύνηση τυχόν ύπαρξης παθολογικού υπόβαθρου ή άλλου εξωγενούς παράγοντα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ το άτυχο κορίτσι φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Τρικάλων, οι γιατροί προσπαθούσαν επί δυο ώρες να το επαναφέρουν, τοποθετώντας ακόμη και βηματοδότη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής η νεκροψία -νεκροτομή της σορού της 15χρονης μαθήτριας, που άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ διασκέδαζε με τους συμμαθητές της, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, στα Τρίκαλα

“Είναι τραγικό αυτό που συνέβη, ήταν τα παιδιά, διασκέδαζαν και ξαφνικά εκεί κατέρρευσε το κορίτσι, υπήρχε γιατρός μέσα στο μαγαζί, προσπάθησε, το ανάνηψε 2-3 φορές αλλά δεν μπόρεσε, καλέσαμε ασθενοφόρο και ήρθε αμέσως. Έπαθε πάλι επεισόδιο μέσα στο ασθενοφόρο και το πήγαμε στο νοσοκομείο” δήλωσε ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Mega.

Από πλευράς του, ο Κωσταντίνος Γρηγορίου, διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, ανέφερε: “Παρά το γεγονός ότι επί δύο ώρες και ο επεμβατικός καρδιολόγος και ο αναισθησιολόγος και οι άλλοι γιατροί έκαναν προσπάθειες ΚΑΡΠΑ, δεν απέδωσε και δυστυχώς κατέληξε το παιδί”.

  • Η θεία της 15χρονης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί που έφυγε άδικα.

Όπως περιγράφει, το κορίτσι αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Την πήγαν στο νοσοκομείο με τους γιατρούς και νοσηλευτές να κάνουν ό,τι μπορούν για να την κρατήσουν στη ζωή, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε.

Συγγενής της 15χρονης υποστηρίζει ότι το κορίτσι δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. “Το παιδάκι δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, απλά ανέβαζε παλμούς στην καρδούλα της αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Είχε κάποιες ταχυκαρδίες” εξηγεί.

Σχετικά Άρθρα