Ηλεία: Με κάταγμα στο κεφάλι 5χρονη – Χτύπησε σοβαρά όταν έπεσε πάνω σε σίδερα που εξείχαν σε παιδική χαρά (εικόνα)

 Ηλεία: Με κάταγμα στο κεφάλι 5χρονη – Χτύπησε σοβαρά όταν έπεσε πάνω σε σίδερα που εξείχαν σε παιδική χαρά (εικόνα)

Μία παραλίγο τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε παιδική χαρά της Ηλείας, όταν 5χρονη τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο κεφάλι. Όπως αναφέρει το ilialive.gr, το κοριτσάκι παραλίγο να χάσει το μάτι του, όταν έπεσε πάνω σε σίδερα που εξείχαν ανάμεσα στα τσιμέντα της παιδικής χαράς, ενώ σύμφωνα με τον πατέρα της 5χρονης που μίλησε στην τοπική ιστοσελίδα, το κορίτσι έσκισε το πρόσωπό του ακριβώς δίπλα στο μάτι.

«Ήταν περίπου 50 παιδιά με τους γονείς τους στο χώρο και έπαιζαν. Υπήρχε και ένα πάρτι εκεί παιδικό. Η κόρη μου σκόνταψε στο έδαφος και έπεσε πάνω στο τσιμέντο όπου εξείχαν τα σίδερα και τραυματίστηκε. Άμεσα την πήγαμε στο Κέντρο Υγείας Αρχ. Ολυμπίας και από εκεί στο νοσοκομείο του Πύργου. Τώρα είμαστε στο “Καραμανδάνειο” όπου νοσηλεύεται και περιμένουμε να δούμε από τις εξετάσεις πέρα από το σκίσιμο στο μάτι, τι άλλο έχει υποστεί γιατί υπάρχει κάταγμα στο κρανίο», είπε χαρακτηριστικά στο ilialive.gr, ο πατέρας της 5χρονης.

Σημειώνεται ότι το κορίτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πάτρας, όπου και νοσηλεύεται έχοντας υποστεί κάταγμα στο κρανίο.

Σχετικά Άρθρα