Η συγκλονιστική κατάθεση της 14χρονης για τον 43χρονο ναυτικό – “Μου ζητούσε πράγματα και εγώ ντρεπόμουν…”

 Η συγκλονιστική κατάθεση της 14χρονης για τον 43χρονο ναυτικό – “Μου ζητούσε πράγματα και εγώ ντρεπόμουν…”

«Μου είπε ότι με βρίσκει ελκυστική και θέλει να κάνουμε σχέση». Αυτά ήταν τα λόγια του 43χρονου ναυτικού για να προσεγγίσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής την 14χρονη. Ο ναυτικός είχε συγκεκριμένο σχέδιο δράσης με θύματα ανήλικα κορίτσια με τους αστυνομικούς να έχουν βάσιμες υποψίες ότι η 14χρονη που τον κατήγγειλε στη συνέχεια για βιασμό δεν είναι η μοναδική περίπτωση.

Η εφημερίδα «Πατρίς» παρουσιάζει την κατάθεση της 14χρονης καθώς και τα στοιχεία που τον έστειλαν στη φυλακή.

«Μου ζητούσε να κάνω πράγματα και εγώ ντρεπόμουν»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Πατρίς» το κορίτσι στις 22 Απριλίου δίνει την πρώτη κατάθεση: «Στις 13 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19:30 ενώ ήμουν εντός της διαδικτυακής εφαρμογής…. είχα μία γνωριμία με έναν κύριο που ονομάζεται Ν.Γ. Σε αυτή την εφαρμογή έχεις τη δυνατότητα να συνομιλείς με αγνώστους με κάμερα σε πραγματικό χρόνο. Έτσι λοιπόν ένας εξ αυτών ήταν ο Ν.Γ. ο οποίος κατά τη διάρκεια της γνωριμίας μας μου ανέφερε ότι με βρίσκει ελκυστική και ότι θέλει να αναπτύξουμε περαιτέρω σχέση και συγκεκριμένα ότι θέλει να τα έχουμε. Εκείνη τη στιγμή μου ζήτησε να τον αποδεχθώ και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πράγμα το οποίο έκανα και τον ακολούθησα στο viber, facebook, Instagram, What’s up, messenger, tik tok, snapchat. Από εκείνη την ημέρα και μετά αρχίσαμε να συνομιλούμε σε καθημερινή βάση μέσω των ανωτέρω μέσων κοινωνικής δικτύωσης και περισσότερο μέσω messenger. Κατά τις βίντεο συνομιλίες μου, μου δήλωνε ακατάπαυστα ότι με θέλει ερωτικά και μου έλεγε ότι είμαι… και με παρότρυνε να βγάλω τα ρούχα μου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνομιλίας μας του έλεγα ότι ντρέπομαι…».

Ο 43χρονος γνωρίζοντας πολύ καλά την ηλικία του κοριτσιού και ότι πρόκειται για ανήλικη δεν είχε τον Θεό του και ζητούσε από τη 14χρονη άσεμνες πράξεις, ενώ ο ίδιος προχωρούσε σε ενέργειες που δεν μπορούν να περιγραφούν δημόσια. «Αυτές τις πράξεις μου ζητούσε να τις κάνω κάθε ημέρα και μου έλεγε παράλληλα τις εξής φράσεις: Μωρό μου σε αγαπάω, σε θέλω για γυναίκα μου, θέλω να σε βλέπω γυμνή, είσαι η αγάπη μου, θέλω να σου κάνω παιδιά, με…, θέλω να κάνουμε σεξ και άλλα πολλά, τα οποία ντρέπομαι να αναφέρω.

Η τελευταία βίντεο συνομιλία που είχαμε μέσω της εφαρμογής Messenger ήταν χθες στις 21 Απριλίου και ώρα 11:00 έως 12:00, ενώ εγώ ήμουν στο σπίτι μου και αυτός εντός της καμπίνας του πλοίου όπου εργάζεται και είναι σταθμευμένο στο λιμάνι του Πειραιά, όπου έκανε συγκεκριμένες πράξεις λέγοντάς μου παράλληλα ότι έχει ορεξούλες, ενώ μου ασκούσε πίεση να γδυθώ, όμως εγώ δεν το έκανα. Εγώ δεν άντεξα άλλο αυτή την κατάσταση που συνέβαινε από τον Οκτώβριο έως σήμερα και αποφάσισα με πολύ προσπάθεια να τον μπλοκάρω από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το έκανα». Ο 43χρονος ναυτικός δεν έμενε μόνο στις διαδικτυακές επαφές αλλά ζητούσε να βρεθεί με την ανήλικη, όπως και έγινε τέσσερις φορές συνολικά.

Στην τρίτη συνάντηση εκείνος προχώρησε σε συγκεκριμένη πράξη με το κορίτσι όπως είπε «εκείνη τη στιγμή πάγωσα και άρχισα να κλαίω όπως αυτός παρά τις αντιδράσεις μου προχώρησε σε συγκεκριμένη πράξη ενώ εγώ τρομοκρατημένη του έδωσα σφαλιάρα». Ο 43χρονος στην τελευταία συνάντηση πρότεινε στο κορίτσι να πάνε στο σπίτι του, ενώ ζητούσε σε όλο το διάστημα της συνομιλίας από την 14χρονη να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες και όταν αρνιόταν, εκείνος εκνευριζόταν. «Μου έλεγε, σε παρακαλώ, δείξε μου, έλα, θα περάσουμε ωραία. Έλα, θα περάσεις ευχάριστα μαζί μου… Αισθανόμουν ότι αρχίζει να γίνεται κακός, ένιωθα να κινδυνεύω».

Η παρατηρητικότητα των γονιών

Οι γονείς του κοριτσιού είναι εκείνοι που παρατηρούν αλλαγές στο παιδί τους με το καμπανάκι να χτυπά στη μητέρα για πρώτη φορά όταν συμπτωματικά ακούει την κόρη της να συνομιλεί με κάποιον που από τη φωνή ακουγόταν ενήλικας. Το κορίτσι σε ερώτηση της μητέρας για το ποιος είναι ο συνομιλητής απαντά ότι είναι ένας φίλος της, όμως εκείνη δεν πείθεται και αποφασίζει από κοινού με τον σύζυγό της να το ερευνήσει. Ανακαλύπτει ένα χαρτάκι με γραμμένους δύο αριθμούς τηλεφώνων και καλώντας το 11888 για το που ανήκουν αυτά τα κινητά της οδηγείται στον 43χρονο.Το σοκ και για τους δύο γονείς ήταν μεγάλο και χωρίς δεύτερη σκέψη οδηγούνται στις αρχές όπου και κάνουν την καταγγελία.

Η σύλληψη και οι αποκαλύψεις

Ο 43χρονος εντοπίζεται στο πλοίο όπου εργάζεται στο Ηράκλειο της Κρήτης και συλλαμβάνεται. Οι αστυνομικοί όμως ανακαλύπτουν ότι είναι παλιός γνώριμος στις αρχές έχοντας απασχολήσει τις αρχές για ομοειδή αδικήματα: -Στις 4.03.2022 συνελήφθη κατηγορούμενος για Πορνογραφία Ανηλίκων, Απειλή, Αρπαγή και Εξύβριση, παράβαση του νόμου περί όπλων και παραβίαση προσωπικών δεδομένων. -Στις 31.07.2020 συνελήφθη κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία με θύμα την ίδια του την κόρη, την οποία χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο αλλά και με μία ζώνη.

Εκεί αποκαλύφθηκε ότι εξανάγκαζε την πρώην σύζυγό του, με τη χρήση βίας σε σεξουαλικές πράξεις, οι οποίες αναμεταδίδονταν ζωντανά με κάμερες σε χρήστες ζευγάρια ιστοσελίδων με πορνογραφικό υλικό. -Στις 17-02-2022 συλλαμβάνεται εκ νέου κατηγορούμενος και πάλι για ενδοοικογενειακή βία. Παρά τις εγκληματικές του πράξεις κυκλοφορούσε ελεύθερος και περηφανευόταν μάλιστα για αυτές και δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να λέει ότι προσέγγιζε ανήλικες.

Στη 14χρονη μάλιστα είχε πει: «Μου είχε πει για μία πρώην του, 16χρονη, ότι την ξυλοκόπησε επειδή μιλούσε με τον πρώην της και ότι ανέβαζε γυμνές της φωτογραφίες στο Instagram για να την εκδικηθεί ,επειδή μίλαγε με τον πρώην της. Μου τα είχε πει ο ίδιος αυτά. Και του λέω, πας καλά; Αυτά εδώ που κάνεις δεν είναι ωραία, ε και, μου κάνει τώρα,είναι παρελθόν, ξέχνα το.

Εν τω μεταξύ μου είπε ότι κάθε δεκαπέντε ημέρες πήγαινε στα τμήματα Λειβαδιάς και Νίκαιας επειδή έτρωγε μήνυση από την πρώην και τώρα τον Ιούνιο είχε δικαστήριο, αυτά μου είχε πει…». 0 43χρονος που έχει απολογηθεί ήδη, αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες όπως Βιασμός, πορνογραφία ανηλίκων, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Σχετικά Άρθρα