ΣΥΡΙΖΑ για ΣΚΑΙ και Λάμψια: Προσβλητική επίθεση – Έχουν πανικό επειδή βλέπουν την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ να έρχεται

 ΣΥΡΙΖΑ για ΣΚΑΙ και Λάμψια: Προσβλητική επίθεση – Έχουν πανικό επειδή βλέπουν την νίκη του ΣΥΡΙΖΑ να έρχεται

Για «βαριά προσβλητική επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και των στελεχών του» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τις δηλώσεις του δημοσιογράφου και κεντρικού σχολιαστή στο δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Παναγιώτη Λάμψια, ο οποίος υποστήριξε πως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «υποστηρίζουν τους εκτελεστές της 17Ν», ενώ μίλησε ακόμη για «ορφανά του Άκη» και χαρακτήρισε «μίμο» τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 

«Η προσπάθειά του όμως, να σκεπάσει με λάσπη τα εκατομμύρια των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον πολιτών που σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ακουμπάν τις ελπίδες τους, στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στην Αριστερά, δεν θα περάσει» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, διαμηνύοντας σε όσους ποντάρουν στην τοξικότητα «εμείς θα τους απαντούμε με συγκροτημένο προγραμματικό προοδευτικό λόγο, δημοκρατική δύναμη και ηρεμία». 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε μια βαριά προσβλητική επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και των στελεχών του, προέβη ο δημοσιογράφος και κεντρικός σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ κ. Παναγιώτης Λάμψιας.

Στο κεντρικό δελτίο με παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη, συκοφάντησε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως «υποστηρικτές των εκτελεστών της 17Ν» και υποτίμησε τους δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες που τιμούν με την ψήφο και την υποστήριξή τους τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λέγοντας ότι είναι «γενίτσαροι».

Στο -υποβολιμαίο;- παραλήρημά του ο κ. Λάμψιας, μίλησε ακόμη για «ορφανά του Άκη» και χαρακτήρισε «μίμο» τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. 

Η προσπάθειά του όμως, να σκεπάσει με λάσπη τα εκατομμύρια των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον πολιτών που σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ακουμπάν τις ελπίδες τους, στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στην Αριστερά, δεν θα περάσει. 

Όσο κάποιοι στον πανικό τους για την επερχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και την πολιτική αλλαγή, ποντάρουν στην τοξικότητα, εμείς θα τους απαντούμε με συγκροτημένο προγραμματικό προοδευτικό λόγο, δημοκρατική δύναμη και ηρεμία.

Σχετικά Άρθρα