Μύκονος: Συναγερμός για την εξαφάνιση 2 ανήλικων – Πληροφορίες ότι βρίσκονται στην Αθήνα – Ξέσπασε η νονά

 Μύκονος: Συναγερμός για την εξαφάνιση 2 ανήλικων – Πληροφορίες ότι βρίσκονται στην Αθήνα – Ξέσπασε η νονά

Δύο ανήλικοι έχουν εξαφανιστεί από τη Μύκονο μέσα σε λίγα 24ωρα. Ειδικότερα, το πρώτο Missing Alert, εκδόθηκε για τον 15χρονο Νικόλαο Κ. τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 4 Μαΐου από το νέο λιμάνι του νησιού. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση, χθες, 05/04/2023, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Νικόλαος έχει καστανά μαλλιά και καστανόξανθα μάτια, έχει ύψος 1,62 και είναι 53 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο αμάνικο μπουφάν, γαλάζια φόρμα αθλητική και αθλητικά παπούτσια χρώματος χρυσαφί, μάρκας NIKE.

Η δεύτερη εξαφάνιση αφορά τον Γιώργο Σ., ο οποίος έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια, έχει ύψος 1,80 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο παντελόνι, αθλητικά παπούτσια με την επωνυμία Nike. Φοράει γυαλιά μυωπίας. Ο Γιώργος εξαφανίστηκε επίσης στις 4 Μαΐου και τα στοιχεία του δημοσιεύθηκαν στις 5 Μαΐου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Πληροφορίες θέλουν τα δύο παιδιά να έφυγαν μαζί από το νησί της Μυκόνου για να παρευρεθούν σε συναυλία στην Αθήνα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ξέσπασε σε κλάματα η νονά του 15χρονου Νικόλα

Το «Φως στο Τούνελ» ξεκίνησε στο Mega εχθές το βράδυ, Παρασκευή 6 Μαΐου 2023, και η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε – μεταξύ άλλων – με την υπόθεση της εξαφάνισης του 15χρονου Νικόλα από τη Μύκονο.

Στην διάρκεια της εκπομπής και της συζήτησης για τον 15χρονο στον «αέρα» βγήκε και η νονά του ανήλικου απευθύνοντας έκκληση προκειμένου να βρεθεί το βαφτιστήρι της και καθώς μιλούσε «λύγισε» από την συγκίνηση

«Αν με ακούει το παιδί, να πάρει ένα ταξί και να έρθει στη νονά του! Θα κατέβω εγώ να το πληρώσω το ταξί! Αν με ακούει… Μακάρι να με ακούει… Εγώ μένω στην Αθήνα, στην Μεταμόρφωση και δεν ξέρω τι έγινε με την αποβολή» τόνισε η νονά του μικρού αγοριού που αγνοείται από την Μύκονο για να ξεσπάσει σε κλάματα βλέποντας στην οθόνη το πρόσωπό του. «Αχ αγόρι μου! Το βλέπω τώρα. Το βλέπω, ψυχή μου», είπε η γυναίκα και συνέχισε:

«Έτσι μου είπε η μαμά του. Ότι του έβαλαν αποβολή και ντρέπεται να γυρίσει μάλλον. Πήρε το καράβι από την Μύκονο και ήρθε στην Αθήνα. Η ψυχούλα μου! Το βλέπω τώρα και δεν μπορώ! Μην το συζητάτε, βλέπω άγνωστα παιδιά και κλαίω, όχι μόνο το δικό μου το παιδί. Ψυχούλα μου, μανάρι μου. Μακάρι όλα να πάνε καλά», ανέφερε η κυρία Ελευθερία.

Σχετικά Άρθρα