“Στον αέρα” το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός- Αίτημα αναβολής μετά από πάνω από 20 κρούσματα Covid στην αθηναϊκή ΠΑΕ

 “Στον αέρα” το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός- Αίτημα αναβολής μετά από πάνω από 20 κρούσματα Covid στην αθηναϊκή ΠΑΕ

Αίτημα αναβολής του κρίσιμου για την έκβαση της διεκδίκης του τίτλου αγώνα με τον Ολυμπιακό (αύριο Κυριακή) κατέθεσε ο Παναθηναϊκός μετά την έκρηξη κρουσμάτων covid στην ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΠΑΕ περισσότερα από 20 -ίσως και 30- είναι τα σχετικά εντοπισμένα κρούσματα και αφορούν σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές.

Μένει να δούμε εάν θα εγκριθεί το αίτημα, κάτι που θα συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής και θα προκαλέσει καθυστέρηση στην μάχη για τον τίτλο και την τελική κατάταξη.

Η έκρηξη των κρουσμάτων κορονοϊού στον Παναθηναϊκό, δεν έσκασε έτσι… ξαφνικά στους «πράσινους», οι οποίοι έτσι και αλλιώς είναι η μοναδική ομάδα στην λίγκα που κάνει καθημερινά μοριακά τεστ στα μέλη της. Κάτι που επιτρέπει στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» να έχουν έγκαιρη εικόνα για κάθε πιθανό κρούσμα ώστε να το απομονωθεί και να αποφευχθεί η διασπορά.

Τρεις μέρες λοιπόν μετά το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ και ανήμερα αυτού με τον ΠΑΟΚ, υπήρξαν οι πρώτες ενδεχίξεις πιθανών κρουσμάτων, παρά το γεγονός οτι τα τεστ ήταν αρνητικά.

Την Πέμπτη, δηλαδή την επόμενη του παιχνιδιού με τον «δικέφαλο» στην Λεωφόρο, η ομάδα είχε ρεπό, αλλά την Παρασκευή στον εργαστηριακό έλεγχο προέκυψαν πάνω από 20 κρούσματα, που στην πλειονότητά τους αφορούσαν ποδοσφαιριστές οι οποίοι τουλάχιστον είναι είτε ασυμπτωματικοί είτε με ήπια συμπτώματα.

Έτσι, στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να καταθέσουν αίτημα αναβολής για αγωνιστικούς και ιατρικούς λόγους αλλά και για την δημόσια υγεία. Κάτι το οποίο θα αποφασιστεί την Κυριακή το μεσημέρι.

Σχετικά Άρθρα