Στέψη Κάρολου: Τα φλας άστραψαν και για τον μικρό πρίγκηπα Λούις – Πότε χασμουριόταν και πότε επιθεωρούσε το ταβάνι (Δείτε φωτό)

 Στέψη Κάρολου: Τα φλας άστραψαν και για τον μικρό πρίγκηπα Λούις – Πότε χασμουριόταν  και πότε  επιθεωρούσε το ταβάνι (Δείτε φωτό)

Οκτώ μήνες από την ημέρα που έγινε βασιλιάς, ο Κάρολος Γ’ στέφθηκε επίσημα μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας σήμερα, Σάββατο (6/5) στο Αβαείο του Γουεστμίνστερ, στη διάρκεια θρησκευτικής τελετής ενώπιον σχεδόν 2.300 προσκεκλημένων.

Η λαμπρή τελετή στέψης του Καρόλου ολοκληρώθηκε και επίσημα ο 74χρονος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ στέφθηκε βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας! Ωστόσο, τα τρία παιδιά του διαδόχου του θρόνου, πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον έκλεψαν την παράσταση!

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις έδωσαν το παρών στην ιστορική τελετή στέψης του παππού τους και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν κάνουν ξανά τον γύρο του διαδικτύου.

Ο μικρός πρίγκιπας Λούις όμως ήταν εκείνος που έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμα μια φορά, και τράβηξε τα φλας με τις γκριμάτσες του στην τελετή στέψης του παππού του, αφού απαθανατίστηκε πότε να επιθεωρεί το ταβάνι του Αββαείου και πότε να χασμουριέται προφανώς είτε από κούραση ή βαρεμάρα ή βέβαια και από τα δύο …

Σχετικά Άρθρα