Τροχαίο στην Αίγινα: Στον ανακριτή ο οδηγός του ΚΤΕΛ

 Τροχαίο στην Αίγινα: Στον ανακριτή ο οδηγός του ΚΤΕΛ

Ενώπιον του ανακριτή Πειραιά οδηγείται σήμερα (05.05.2023) ο 40χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ, μετά το ατύχημα που προκλήθηκε σε σχολική εκδρομή στην Αίγινα, με αποτέλεσα να τραυματιστούν τρεις μαθήτριες, καθώς βρέθηκαν ξαφνικά ανάμεσα σε δύο πούλμαν.

Οι μαθήτριες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, έγιναν οι πρώτες εξετάσεις και μετά από ακτινολογικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η μία κοπέλα έφερε κακώσεις στον θώρακα, ενώ οι άλλες δύο απλές εκδορές.

Ωστόσο αυτή τη στιγμή οι δύο από τις τρεις τραυματισμένες μαθήτριες νοσηλεύονται στο «Παίδων», χωρίς κανέναν κίνδυνο, εντελώς προληπτικά. Η τρίτη κοπέλα πήρε εξιτήριο χτες βράδυ.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Το τροχαίο, σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης όταν το λεωφορείο που μετέφερε μαθητές, για σχολική εκδρομή στην Αίγινα,  συγκρούστηκε με ακυβέρνητο διπλανό πούλμαν. Την ώρα που οι μαθητές αποβιβάζονταν από το λεωφορείο, λύθηκε το χειρόφρενο διπλανού πούλμαν, με αποτέλεσμα οι τρεις μαθήτριες, ηλικίας 14-15 ετών να βρεθούν ανάμεσα στα δύο μεγάλα οχήματα.

Στη συνέχεια το πούλμαν προσέκρουσε σε δέντρο. Άμεση ήταν η κινητοποίηση στο νησί με τις μαθήτριες να μεταφέρονται εσπευσμένα στο κέντρο υγείας του νησιού. Εκεί αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες αποφασίστηκε η διακομιδή τους στην Αθήνα.

Άγνωστο παραμένει πως λύθηκε το χειρόφρενο του λεωφορείου που στην ανεξέλεγκτη πορεία του τραυμάτισε τις τρεις μαθήτριες.

Σχετικά Άρθρα