Επίθεση Βαρουφάκη σε Τσίπρα: “Με θλίβει να βλέπω μια ηθική τσουλήθρα, μια ηθική κατηφόρα”

 Επίθεση Βαρουφάκη σε Τσίπρα: “Με θλίβει να βλέπω μια ηθική τσουλήθρα, μια ηθική κατηφόρα”

Πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Γιάνης Βαρουφάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Κόρινθο για τις εκλογές 2023, με αφορμή αναφορές του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη.

Βαρουφάκης για Τσίπρα: Ηθική κατηφόρα

«Δεν θα σχολιάσω αυτό που είπε, χθες, ο κ. Τσίπρας. Λυπάμαι, γιατί για κάποιο καιρό συμπορευτήκαμε όμορφα σε έναν ωραίο αγώνα. Με οποιονδήποτε έχω συμπορευτεί, έστω και για μία μέρα σε έναν ωραίο αγώνα, με θλίβει να βλέπω μια ηθική τσουλήθρα, μια ηθική κατηφόρα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης.

Η αναφορά Τσίπρα για Βαρουφάκη

Σημειώνεται πως χτες ο κ. Τσίπρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 και σε σχετική ερώτηση, σημείωσε: «Οι προσωπικές μου σχέσεις με τον Βαρουφάκη από το 2015 δεν είναι στο καλύτερο σημείο. Με τον άνθρωπο που ηχογραφούσε τις συνομιλίες μας, την ώρα που εμείς προσπαθούσαμε να σώσουμε τη χώρα εκείνος κοίταζε να βγάλει ένα βιβλίο και ταινία για να φανεί ήρωας και να κρεμάσει τους τότε συντρόφους του ως προδότες δεν μπορεί να υπάρξει σχέση εμπιστοσύνης».

Σχετικά Άρθρα