Μητσοτάκης για τη χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους στις προεκλογικές περιοδείες: “Θα μου πει ο κ. Τσίπρας να φύγω κι από το Μαξίμου;”

 Μητσοτάκης για τη χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους στις προεκλογικές περιοδείες: “Θα μου πει ο κ. Τσίπρας να φύγω κι από το Μαξίμου;”

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Star απάντησε στις επικρίσεις ότι χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για προεκλογικές περιοδείες λέγοντας ότι θα το χρησιμοποιεί όποτε θέλει γιατί είναι πρωθυπουργός.

Μάλιστα κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι δήθεν έκανε τα ίδια όταν ήταν πρωθυπουργός, χωρίς φυσικά να δώσει στοιχεία καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δε χρησιμοποίησε το εν λόγω αεροσκάφος για αυτόν τον σκοπό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ρωτήθηκε για το θέμα είπε:

«Γιατί δεν ζήτησε και ο κύριος Τσίπρας να βγω από το Μαξίμου; Να φύγω από το Μαξίμου; Είμαι πρωθυπουργός κυρία Ζαχαρέα. Χρησιμοποιώ το πρωθυπουργικό αεροπλάνο μόνο όταν δεν έχω άλλον τρόπο να κινηθώ. Και στην προεκλογική περίοδο όταν μπορώ να πάω με το αυτοκίνητο ή το αεροπλάνο της γραμμής θα πάω. Και ο κύριος Τσίπρας χρησιμοποιούσε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Και καλά έκανε. Αν πρέπει να κάνεις μία μετακίνηση, δεν είμαστε υποψήφιοι, έχουμε και μία χώρα να κυβερνήσουμε. Ας αφήσουμε τις αστειότητες. Φαντάζομαι ότι το επόμενο που θα μου πει είναι να φύγω από το Μέγαρο Μαξίμου γιατί το χρησιμοποιώ ενδεχομένως ως κάδρο για να προάγω την ατζέντα μου ενόψει εκλογών».

Σχετικά Άρθρα