Γιατί η Καραγεώργη Σερβίας παραμένει κλειστή;

 Γιατί η Καραγεώργη Σερβίας παραμένει κλειστή;

Εδώ και περίπου 10 μέρες η Καραγιώργη Σερβίας παραμένει κλειστή. Σύμφωνα τη LIFO, η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων αποφασίστηκε, όπως ενημερώνει η αστυνομία, λόγω πραγματοποίησης εργασιών ελέγχου επικινδυνότητας σε κτίριο επί της οδού Αιόλου και μετά από πυρκαγιά που σημειώθηκε στις 24 Απριλίου.

Μέχρι το πέρας των εργασιών «θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας, η οποία εν συνεχεία μετονομάζεται σε Περικλέους, συνέχεια Αθηναίδος, συνέχεια Αγίας Ειρήνης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σταδίου και Αθηνάς, περιοχή αρμοδιότητας δήμου Αθηναίων».

Η αστυνομία σημειώνει ότι κατά την περίοδο της διακοπής της κυκλοφορίας οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να διέρχονται μέσω των οδών Μητροπόλεως, δεξιά Αιόλου, αριστερά Ερμού, δεξιά Αθηνάς.

Ωστόσο, οι οδηγοί των οχημάτων παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα ανωτέρω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχετικά Άρθρα