Άτακτη υποχώρηση Ρωμανού: Ανακαλεί ψεύδη εναντίον Παρασκευόπουλου για αποφυλάκιση βιαστή

 Άτακτη υποχώρηση Ρωμανού: Ανακαλεί ψεύδη εναντίον Παρασκευόπουλου για αποφυλάκιση βιαστή

Ο Νίκος Ρωμανός, υποχρεώθηκε μετά από δύο χρόνια να ανακαλέσει όσα είχε εκτοξεύσει ως διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ κατά του Νίκου Παρασκευόπουλου, πρώην υπουργού Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Υποστήριζε με αναρτήσεις του στο Twitter τον Ιούνιο του 2021 ότι με τον νόμο Παρασκευόπουλου είχε αποφυλακιστεί δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων και είχε κάνει και νέο βιασμό στα Πετράλωνα.

Δύο χρόνια μετά ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ ανακαλεί με δύο αναρτήσεις του στο Twitter στην προσπάθειά του να αποφύγει τον πέλεκυ της δικαιοσύνης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:
«Ανακαλώ όλους τους ισχυρισμούς και χαρακτηρισμούς που αναπαρήγαγα ή προέβαλα σε βάρος του κ. Νικόλαου Παρασκευόπουλου μέσω του προσωπικού λογαριασμού μου στο Twitter την 21-6-2021 και την 22-6-2021 ως καθ’ ολοκληρίαν εσφαλμένους και αναληθείς. Δηλώνω ότι ουδεμία πρόθεση είχα να τον συκοφαντήσω ή να τον δυσφημίσω. Εκτιμώ το Νικόλαο Παρασκευόπουλο και το έργο του».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε καλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεκαθαρίσει εάν υιοθετεί τις συκοφαντίες του Νίκου Ρωμανού και εάν όχι εάν σκοπεύει να τον αποπέμψει.

Ο Νίκος Ρωμανός, σε γραμμή Μαξίμου πάντα, όχι μόνο δεν ανακάλεσε τότε τις άθλιες συκοφαντίες αλλά απάντησε με νέα fake news, υποστηρίζοντας ότι ο βιαστής των Πετραλώνων «δεν ήταν ένας από τους 12.000 που αποφυλακίστηκαν με το νόμο Παρασκευόπουλου». Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, έλεγε, δηλαδή, και νέα χυδαία ψέματα υποστηρίζοντας ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφυλακίστηκαν όλοι ανεξαιρέτως οι κρατούμενοι από όλες τις φυλακές της χώρας.

Στην ιστορία έχει μείνει η απάντηση που είχε δώσει τότε στον Νίκο Ρωμανό, ο αείμνηστος Αλέξανδρος Νικολαΐδης, που ήταν αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σχετικά Άρθρα