Αίγινα: Στο Παίδων οι τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν – Πως έγινε το ατύχημα

 Αίγινα: Στο Παίδων οι τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν – Πως έγινε το ατύχημα

Στο Νοσοκομείο Παίδων μεταφέρθηκαν τα τρία παιδιά, μαθητές από το 5ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου που τραυματίστηκαν σε τροχαίο στην Αίγινα στο οποίο ενεπλάκη πούλμαν στο πάρκινγκ της εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου που βρέθηκαν στο νησί του Αργοσαρωνικού στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής και ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Το τροχαίο συνέβη όταν, την ώρα που από το λεωφορείο με τους μαθητές αποβιβάζονταν παιδιά, λύθηκε το χειρόφρενο του πούλμαν του ΚΤΕΛ και έπεσε πάνω του.

Πληροφορίες από τοπικό μέσο της Αίγινας αναφέρουν, συγκεκριμένα, ότι το πούλμαν με τους προσκυνητές -το οποίο εκείνη την ώρα ήταν άδειο- κύλησε πέρασε από το σημείο όπου αποβιβάζονταν οι μαθητές, με συνέπεια να χτυπήσουν τρία παιδιά, τα οποία ξαφνικά βρέθηκαν ανάμεσα στα δύο λεωφορεία.

Στο τροχαίο τραυματίστηκαν τρία κορίτσια 14 ετών.

Τα τραύματά τους είναι ελαφρά (τα δύο φέρουν εκδορές και το τρίτο τραύματα στον θώρακα) και μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας, ωστόσο στη συνέχεια, για προληπτικούς λόγους, αποφασίστηκε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Το πούλμαν που κινήθηκε μόνο του κατέληξε σε δέντρο, το οποίο και σταμάτησε την πορεία του.

Για το τροχαίο συνελήφθη ο 40χρονος οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ, ενώ ερευνάται αν ο οδηγός του πούλμαν είχε σταθμεύσει νόμιμα.

Σχετικά Άρθρα