Βύρωνας: Νέες καταγγελίες για τον ιδιοκτήτη πίτμπουλ που σκοτώνει γάτες – “Τον εκπαίδευε…”

 Βύρωνας: Νέες καταγγελίες για τον ιδιοκτήτη πίτμπουλ που σκοτώνει γάτες – “Τον εκπαίδευε…”

Δεν έχουν τελειωμό οι καταγγελίες και οι αποκαλύψεις σχετικά με τις αποτρόπαιες πράξεις του ιδιοκτήτη πίτμπουλ που μετά από παρότρυνση του ίδιου, ο σκύλος σκοτώνει γάτες. «Εγώ το μόνο που έχω να δεχτώ σε όλη αυτήν την ιστορία είναι η γατούλα της κυρίας στο πάρκο της Αναλήψεως. Τα υπόλοιπα δεν ακούω κουβέντα, δεν με ενδιαφέρουν και θα πάω νομικά με όλους», είχε δηλώσει ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ μιλώντας ζωντανά στο Live News.

Την ίδια ώρα δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες που αναφέρονται σε ένα πίτμπουλ που με την προτροπή του ιδιοκτήτη του καταβροχθίζει γάτες.

Ένας άντρας που είδε την φωτογραφία αυτή στα σόσιαλ μίντια συνοδευόμενη από δεκάδες καταγγελίες για επιθέσεις σε γατάκι, λέει στο Mega πως αναγνωρίζει αυτόν τον άνθρωπο και ισχυρίζεται μάλιστα πως έχει εκπαιδεύσει τον σκύλο του για να σκοτώνει γάτες.

«Αράζαμε στην Καισαριανή στο σκοπευτήριο συγκεκριμένα, σε ένα πάρκο και βγάζαμε μαζί τον σκύλο. Ο κύριος έχει διαπράξει αυτά τα πράγματα. Ήμουν μπροστά όταν τον εκπαίδευε για αυτά τα πράγματα με τις γάτες. Είχε πάρει 2-3 γάτες μέσα στο σπίτι που έμενε στον Βύρωνα και εκπαίδευε μπροστά τον σκύλο του να κάνει αυτές τις πράξεις που έχει κάνει με τα γατιά» αποκαλύπτει καταγγέλλων.

Και έπειτα μία ηλικιωμένη γυναίκα από το Καρπενήσι, που καταγγέλλει ότι ο συγκεκριμένος σκύλος της όρμησε με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να σπάσει το χέρι της.

«Όρμησε το σκυλί επάνω μου βράδυ, γύρναγα από την πλατεία στο σπίτι μου. Με πέταξε κάτω και γέλαγε και έσπασα το χέρι μου και πήγα στο νοσοκομείο. Τρεις μήνες με το χέρι μου σπασμένο. Αυτό το σκυλί έχει γίνει το φόβητρο του χωριού. Έχει ρίξει ανθρώπους, σπάσανε χέρια, σπάσανε πόδια, τους έχουν πάει στο νοσοκομείο», περιγράφει η ίδια.

Σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται ένα αιμόφυρτο σκυλάκι μικρού μεγέθους να είναι πεσμένο στο πάτωμα. Σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη του, παραλίγο να χάσει τη ζωή του από την επίθεση που δέχτηκε από το συγκεκριμένο πίτμπουλ.

«Είχα βγάλει το σκυλάκι μου εγώ βόλτα έξω και ξαφνικά έρχεται αυτό το πίτμπουλ μόνο του, ασυνόδευτο, χωρίς λουρί, χωρίς τίποτα. Το είχε αφήσει τώρα αυτός; Του έφυγε; Δεν μπορώ να το ξέρω. Ήταν και γείτονάς μου τότε. Και ορμάει στον σκύλο μου, τον δαγκώνει, τον τίναζε στον αέρα, τον πέταξε κάτω, μετά δάγκωσε εμένα στα δύο μου δάχτυλα στο αριστερό χέρι, αιμορραγίες, αίματα κλπ. Και καταλήξαμε στα νοσοκομεία».

Το περιστατικό συνέβη στις 10 Απριλίου του 2022. Το σκυλάκι της φωτογραφίας βρέθηκε να παλεύει να ξεφύγει από τα σαγόνια ενός εξαγριωμένου πίτμπουλ που κυκλοφορούσε χωρίς συνοδεία.

Ο ιδιοκτήτης του μικρόσωμου σκύλου προσπάθησε να τον τραβήξει για να τον σώσει, όμως το πίτμπουλ δάγκωσε και εκείνον με μανία στα δάχτυλα του αριστερού χεριού του.

«Κάποια στιγμή τον είχε βάλει κάτω για να τον αποτελειώσει, τον έχει ακίνητο στο πεζοδρόμιο και την ώρα που πάω να τον βουτήξω εγώ να τον πάρω στην αγκαλιά μου τον δικό μου για να φύγουμε, είναι μικρό το δικό μου το σκυλάκι και μόλις το παίρνω αγκαλιά να φύγουμε τον αφήνει και δαγκώνει εμένα στα δύο μου δάχτυλα» περιγράφει ο καταγγέλλων.

Το σκυλάκι νοσηλεύτηκε για 3 μέρες σε κλινική, με τον ιδιοκτήτη του να μεταφέρεται στον Ερυθρό Σταυρό για τα τραύματα στο χέρι. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ξέρει πολύ καλά τόσο τον άντρα της φωτογραφίας, όσο και το πίτμπουλ του, ενώ προέβη σε μήνυση εις βάρος του, την επόμενη ημέρα της επίθεσης.

«Όσοι με κατηγορείτε και όσοι τα λέτε όλα αυτά βρείτε μου αποδείξεις, στοιχεία και ελάτε να με κλείσετε μέσα. Είμαι εδώ και σας περιμένω όλους» έλεγε ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ μιλώντας στο Mega.

Τα περισσότερα περιστατικά όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες έχουν καταγγελθεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Σχετικά Άρθρα