Ισοπαλία για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και συνέχεια στο “θρίλερ” για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

 Ισοπαλία για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και συνέχεια στο “θρίλερ” για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Εφτάψυχος στη μάχη για τον τίτλο αποδεικνύεται ο Παναθηναϊκός ο οποίος βρέθηκε αγκαλιά με το τρίποντο στο ματς με τον ΠΑΟΚ, δέχτηκε την ισοφάριση και ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες στα τελευταία δέκα λεπτά κατάφερε να κρατήσει το πολύτιμο, όπως αποδείχτηκε 1-1, καθώς ισόπαλο έληξε και το παιχνίδι στην OPAP Arena ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Το τριφύλλι παρέμεινε και μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θα πάει την Κυριακή στο άδειο “Γ. Καραϊσκάκης” για να παίξει τα ρέστα του σε ένα ματς που ουσιαστικά θα του δώσει το πρωτάθλημα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στην αναμέτρηση της Λεωφόρου οι πράσινοι ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ με τον Μαντσίνι αρκετά νωρίς.

Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος όμως μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και σόκαρε τον Παναθηναϊκό με τον Μπράντον Τόμας να ισοφαρίζει σε 1-1 με ένα πανέμορφο γκολ.

Εν συνεχεία ο Παναθηναϊκός έχασε σωρεία χαμένων ευκαιριών, είχε δοκάρι με τον Μαντσίνι αλλά από το 86′ και μετά λόγω της απευθείας κόκκινης του Σένκεφελντ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες.

Λευκή ισοπαλία στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός

ΑΕΚ και Ολυμπιακός έμειναν ισόπαλοι και δεν σκόραραν (0-0) στην OPAP Arena και το θρίλερ για τον τίτλο αλλά και την τρίτη θέση μετά την ολοκλήρωση της όγδοης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League συνεχίζεται.

Η Ένωση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις περισσότερες τελικές για να σκοράρει όμως ο Τζολάκης ήταν εξαιρετικός και ο Εμβιλά απομάκρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή στο 87′. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τις τελικές των Μπακαμπού στο 21′ και Μπιέλ στο 57′.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ παραμένουν συγκάτοικοι στην κορυφή με 77 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός έχει 67 και είναι τρίτος, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει τρεις λιγότερους με 64 βαθμούς.

Σχετικά Άρθρα