Στις 20:00 η απόφαση του Αρείου Πάγου για Κασιδιάρη, Κανελλόπουλο και τον αριθμό των κομμάτων που θα μετέχουν στις εκλογές

 Στις 20:00 η απόφαση του Αρείου Πάγου για Κασιδιάρη, Κανελλόπουλο και τον αριθμό των κομμάτων που θα μετέχουν στις εκλογές

Στις 20:00 θα γίνει η ανακήρυξη των συνδυασμών των κομμάτων που θα μετάσχουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου, όπως ενημέρωσε ο Άρειος Πάγος. Το ενδιαφέρον της απόφασης της ολομέλειας του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου είναι εάν αποφασίσει την κάθοδο ή μη στις εκλογές του κόμματος «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη και του «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου.

Κανείς δεν γνωρίζει τι θα προκύψει από την διάσκεψη της ολομέλειας του Α1 τμήματος του Αρείου Πάγου. Ορισμένες εκτιμήσεις προδικάζουν απαγόρευση του κόμματος Κασιδιάρη, ενώ διχάζονται ως προς την τύχη του κόμματος Κανελλόπουλου.

Το σκεπτικό της απόφασης του Αρείου Πάγου θα δημοσιοποιηθεί αύριο και, σύμφωνα με πληροφορίες, αποτελείται από 400 σελίδες. 

«Η ανακήρυξη των συνδυασμών και των υποψήφιων αυτών, θα γίνει σήμερα, 2/5/2023, στις 20:00 στο ακροατήριο του Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου (1ος όροφος, ακροατήριο 102). Επισημαίνουμε ότι, λόγω της χωρητικότητας του ακροατηρίου, 2 μόνο εκπρόσωποι από κάθε συνδυασμό μπορούν να εισέλθουν στο κτίριο. Η είσοδος του Αρείου Πάγου θα ανοίξει από τις 19:00» αναφέρεται στην ανάρτηση του  Αρείου  Πάγου.

Σχετικά Άρθρα