ΗΠΑ: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις καθηγήτρια που δέχτηκε άγρια χτυπήματα όταν προσπάθησε να σταματήσει καυγά μαθητών (vid)

 ΗΠΑ: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις καθηγήτρια που δέχτηκε άγρια χτυπήματα όταν προσπάθησε να σταματήσει καυγά μαθητών (vid)

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μαθητές Λυκείου έπεσε μια εκπαιδευτικός στο Τέξας των ΗΠΑ όταν προσπάθησε να σταματήσει καβγά. Στο βίντεο από το Westfield High School που βρίσκεται στην πόλη Σπρινγκ, βόρεια του Χιούστον, φαίνεται η εκπαιδευτικός (σ.σ. με τα ροζ ρούχα) να προσπαθεί να χωρίσει τους μαθητές που έχουν πιαστεί στα χέρια με αποτέλεσμα να δεχθεί και η ίδια χτυπήματα από άλλους μαθητές.

Σύμφωνα με την οικογένεια της εκπαιδευτικού η γυναίκα δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να αδυνατεί να μιλήσει και να χρειαστεί να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία για να διαπιστωθεί η έκταση των τραυμάτων της.

«Τρία με τέσσερα παιδιά της επιτέθηκαν. Άρχισαν να την χτυπούν στο πάτωμα, άρχισαν να την χτυπάνε με κλωτσιές και να της τραβάνε τα μαλλιά» δήλωσε συνάδελφος του θύματος.

Ακολουθεί το σκληρό βίντεο:

Άλλη εκπαιδευτικός δήλωσε ότι τόσο η ίδια όσο και συνάδελφοί της δεν νιώθουν ασφαλείς στο συγκεκριμένο σχολείο στο οποίο φοιτούν περίπου 3.000 παιδιά και υπηρετούν μόνο δύο φύλακες.

Η διεύθυνση του σχολείου σε ανακοίνωσή της προς την Daily Mail για το περιστατικό που σημειώθηκε στις 27 Απριλίου, ανέφερε ότι η εκπαιδευτικός πήρε εξιτήριο την ίδια ημέρα και δεν είχε καμία σχέση με τον αρχικό καβγά αλλά δέχθηκε χτυπήματα προσπαθώντας να χωρίσει τους μαθητές που καβγάδιζαν.

Σχετικά Άρθρα