Υπόμνημα Κανελλόπουλου για να μην αποκλειστεί το “ΕΑΝ” – Πώς αιτιολογεί την συμμαχία με Κασιδιάρη και “Έλληνες”

 Υπόμνημα Κανελλόπουλου για να μην αποκλειστεί το “ΕΑΝ” – Πώς αιτιολογεί την συμμαχία με Κασιδιάρη και “Έλληνες”

Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, ενόψει της αυριανής ανακήρυξης των κομμάτων, που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, κατέθεσε, σύμφωνα με το iEidiseis.gr, ο Αντεισαγγελέας ΑΠ ε.τ, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, ο οποίος είναι υποψήφιος με το κόμμα του «ΕΑΝ». Ο επίτιμος Αντεισαγγελέας ΑΠ, ο οποίος – προσωρινά – ταυτίστηκε με το κόμμα «ΕΛΛΗΝΕΣ» του Ηλία Κασιδιάρη, μετά τον νόμο της Κυβέρνησης, που είχε στόχο να αποκλείσει τον καταδικασμένο πρώην Βουλευτή της ΧΑ, με το τετρασέλιδο υπόμνημα του, προσπαθεί να προστατέψει την υποψηφιότητα του κόμματος του από το ενδεχόμενο να αποκλειστεί ως «βραχίονας» Κασιδιάρη.

Μεταξύ άλλων αναφέρει, για τη συνεργασία του με τον Ηλία Κασιδιάρη: «… Όταν απεφάσισα να συνεργαστώ με το Κόμμα αυτό, έλαβα υπόψη μου το γεγονός ότι, α) από της ιδρύσεως του (2020) μέχρι σήμερα, δηλαδή επί 3 έτη, ουδέποτε το ίδιο, αλλ΄ ούτε ο ιδρυτής του απασχόλησε τον Τύπο ή τις Αρχές, δι’ οιονδήποτε έκνομη ενέργεια και β) το τεκμήριο αθωώτητος του ιδρυτή του.

Επιπλέον, δεν μπορώ να συμβιβαστώ με την λυσσαλέα προπαγάνδα ότι, οι αποτελούντες αυτό το Κόμμα, ως και οι χιλιάδες που το ακολουθούν, είναι Εχθροί του Έθνους, ότι αποτελούν τον εσωτερικό εχθρό και ότι, πρέπει να αντιμετωπίζονται ως εχθροί του έθνους. Είναι Έλληνες πολίτες και έχουν την αξίωση να τους σεβόμεθα, όπως όλους τους άλλους Έλληνες. Διότι ανήκουμε στην ίδια εθνική οικογένεια».

Σχετικά Άρθρα