Ύδρα: Στη φυλακή ο άνδρας που έριξε γάτα από πολύ μεγάλο ύψος

 Ύδρα: Στη φυλακή ο άνδρας που έριξε γάτα από πολύ μεγάλο ύψος

Στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, οδηγήθηκε μετά την μεταγωγή του στον Εισαγγελέα, ο 58χρονος κακοποιητής του μικρού γατιού στην Ύδρα. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στις 11 το πρωί στα δικαστήρια Πειραιά όπου μετά την παρουσία του στον Εισαγγελέα, παραπέμφθηκε σε ανακριτή με αποτέλεσμα να διατηρηθεί η κράτησή του μέχρι αύριο.

psaropoula-1

Ο μεσήλικας, στον οποίο επεβλήθη και διοικητικό πρόστιμο 15.000 ευρώ θα χρειαστεί να περάσει άλλη μια νύχτα στα κρατητήρια και αύριο θα μεταχθεί εκ νέου στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την ακραία συμπεριφορά σε βάρος του μικρόσωμου ζώου που προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό.

Το πρόστιμο των 15.000 ευρώ το οποίο επεβλήθη στον μεσήλικα κακοποιητή, είναι το ανώτερο που προβλέπεται αν το το δύστυχο ζώο καταφέρει μετά την κτηνωδία που έχει υποστεί να ζήσει καθώς τα ποσά ορίζονται στις 5.000 και αγγίζουν τις 15.000 ευρώ, ενώ σύμφωνα με τον νόμο τα διοικητικά πρόστιμα, σε περίπτωση θανάτωσης ζώου κυμαίνονται από 30.000-50.000 ευρώ.

psaropoula-3

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος μετά από σαφείς οδηγίες των αξιωματικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά και την καταγγελία ιδιοκτήτριας καταστήματος που στεγάζεται κάτω από το εστιατόριο που ο 58χρονος δράστης, πέταξε το γατάκι από ύψος 8 μέτρων, ενήργησαν ταχύτατα.

Σχετικά Άρθρα