Στις Σέρρες αύριο Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας – Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στο Νομό

 Στις Σέρρες αύριο Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας – Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στο Νομό

Τις Σέρρες, όπου θα είναι και υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της 21ης Μαΐου θα επισκεφτεί την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είκοσι ημέρες πριν από την εκλογική διαδικασία, θα επισκεφτεί την Τρίτη την πόλη των Σερρών, όπου και θα είναι υποψήφιος, όπως αποκάλυψε την Παρασκευή σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο κ. Τσίπρας θα περιοδεύσει στην πόλη των Σερρών το απόγευμα της Τρίτης και θα συνομιλήσει με πολίτες.

Γιατί κατεβαίνει υποψήφιος στις Σέρρες – Η Απάντηση του κ. Τσίπρα

Για την επιλογή του να κατέβει υποψήφιος στις Σέρρες, τις μετεκλογικές συνεργασίες και το πρόγραμμα «Δήμητρα» του Γιάνη Βαρουφάκη μίλησε στο Mega o Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν θέλω να το κρύψω έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό η επιλογή μου. Στα Τέμπη, ο υπουργός μεταφορών ο κ. Καραμανλής παραιτήθηκε και φάνηκε πως η παραίτησή του ήταν υποκριτική γιατί ερχόντουσαν οι εκλογές. Για εμένα είναι συμβολισμός γιατί η πολιτική δεν είναι μία υπόθεση οικογενειών, τζακιών και στη ΝΔ υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι από μεγάλες οικογένειες. Η απόφαση η δική μου είναι να μην το αφήσω να ξεχαστεί», είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στο σιδηροδρομικό δυστύχημα ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για show μπροστά στις κάμερες όπου ο Γιώργος Γεραπετρίτης προσπαθούσε να βαφτίσει ως τηλεδιοίκηση τον τοπικό χειρισμό στη Λάρισα.

«Την προηγούμενη βδομάδα η δικαιοσύνη προχώρησε σε ποινική δίωξη του πρώην επικεφαλής του ΟΣΕ και δύο στελεχών για τα Τέμπη, τα οποία στελέχη είχαν την ευθύνη για την μετάταξη του σταθμάρχη. Οφείλει να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης, γιατί αυτό έγινε παράνομα. Και ήρθε ο κ. Καραμανλής να νομιμοποιήσει το ρουσφέτι, χάσαμε όμως συνανθρώπους μας. Ήρθε και το πόρισμα, το οποίο λέει πως το 2019 λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση, έγινε μία πυρκαγιά και με ευθύνη Καραμανλή δεν φρόντισε να αποκατασταθεί. Και έκανε τα αδιανόητα  σόου ο υφυπουργός να βαπτίσει την κονσόλα, τηλεδιοίκηση».

«Υποκριτική παραίτηση»

«Για να μην ξαναγίνει ένα τέτοιο δυστύχημα δεν πρέπει να ξεχάσουμε» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε: «Η κυβέρνηση κρίνεται για τις επιλογές της αυτά τα τέσσερα χρόνια. Οφείλει να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης για το ρουσφέτι και γιατί είναι και πάλι υποψήφιος αυτός που ευθύνεται. Ο  κ. Καραμανλής παραιτήθηκε υποκριτικά. Παραιτήθηκε κάτω από το βάρος της κοινής γνώμης μετά από την τραγωδία και τώρα να είσαι και πάλι υποψήφιος. Ο κ. Καραμανλής θεωρεί πως είναι οικογενειακό του δικαίωμα να συμμετάσχει στις εκλογές. Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να απαντήσει με τι τον κρατάει ο κ. Καραμανλής. Και ποιος είναι ο υπεύθυνος του διορισμού. Αυτό είναι το κράτος που θέλουμε να είναι δίπλα στον πολίτη; Τι θα πούμε στα νέα παιδιά που διαδήλωναν σε ένα κράτος που είναι εχθρός τους; Είναι μία ευκαιρία να μπει ένα τέλος σε αυτή την απαξίωση».

Σχετικά Άρθρα