Εξιτήριο για τον 18χρονο που μαχαιρώθηκε στην Ακρόπολη

 Εξιτήριο για τον 18χρονο που μαχαιρώθηκε στην Ακρόπολη

Καλά στην υγεία του είναι ο 18χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από συμμορία ανηλίκων το βράδυ της Δευτέρας 17 Απριλίου στην Ακρόπολη. Ο ίδιος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και περιέγραψε ότι οι ημέρες που πέρασαν ήταν δύσκολες.

«Πριν προλάβω να κάνω το οτιδήποτε με πιάνει από το τσαντάκι»

«Σε όλο μου το σώμα είμαι πιασμένος και εκεί που χτύπησα, εννοείται. Ήμασταν εκεί με την παρέα μου, καθόμασταν εκεί σε ένα απομακρυσμένο μέρος θα το έλεγε κανείς. Ήταν δύο παιδιά, μας ζήτησαν τσιγάρα, γύρισα το κεφάλι μου να δω. Του λέω “σόρρυ φίλε, δεν έχω”», είπε ο νεαρός μιλώντας στο MEGA για την επίθεση που δέχτηκε.

Και συνέχισε: «Πριν προλάβω να κάνω το οτιδήποτε με πιάνει από το τσαντάκι, μου βάζει το μαχαίρι στην πλάτη. Με πιάνει εκεί αυτός, δεν με άφηνε. Πανικοβλήθηκαν οι φίλοι μου. Πανικοβλήθηκα και εγώ. Έγινε ένα μπουλούκι. Στην πλάτη απλά με απείλησε, πήγα να του ξεφύγω και γυρνάει μου δίνει μία στον λαιμό και ευτυχώς, δόξα το Θεώ, δεν με πέτυχε καλή εκεί. Μου δίνει και μία στην κοιλιά που αυτή ήταν πολύ καλή».

Πρόσθεσε ότι κατάλαβε ότι ήταν μαχαιρωμένος «Ζαλιζόμουν, δεν έβλεπα καλά, ήθελα να κλείσω τα μάτια μου» ενώ περιγράφοντας τις τελευταίες ημέρες αποκάλυψες ότι  «ήταν δύσκολα, ήταν πολύ βάσανο όλες αυτές οι μέρες».

«Είπα συγνώμη στη μητέρα μου»

Επιπλέον, ο 18χρονος είπε ότι ζήτησε συγνώμη από τη μητέρα του αμέσως μόλις ξύπνησε στο νοσοκομείο.  «Με το που ξύπνησα στο νοσοκομείο είπα στη μαμά συγγνώμη, γιατί ήξερα τι έρχεται, την ταλαιπωρία που θα τραβούσε», εκμυστηρεύτηκε.

Ο 18χρονος πήρε εξιτήριο από τον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλευόταν, ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να αναρρώσει, καθώς τα χτυπήματα που δέχτηκε ήταν δυνατά.

Σχετικά Άρθρα