“Πώς να κοιμηθώ βρε Πόπη;”- Τρία σποτ με ειδική στόχευση από ΣΥΡΙΖΑ: ΕΣΥ, κόκκινα δάνεια, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες (vid)

 “Πώς να κοιμηθώ βρε Πόπη;”- Τρία σποτ με ειδική στόχευση από ΣΥΡΙΖΑ: ΕΣΥ, κόκκινα δάνεια, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες (vid)

«Ως εδώ. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»: Με τρία σποτ που εστιάζουν στα μεγάλα κοινωνικά θέματα και συνιστούν ενός είδους αρνητική διαφήμιση υπό την έννοια ότι προβάλλουν παραλείψεις και προβλήματα της κυβερνητικής πολιτικής και του προγράμματος της Ν.Δ, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ μπήκε στην τελική φάση προς τις κάλπες.

Τα σποτ αναδεικνύουν το κοινωνικό προφίλ του κόμματος και απευθύνονται σε μεσαία στρώματα, τους γιατρούς του δημοσίου συστήματος υγείας, αγρότες και ελεέυθερους επαγγελματίες, εκλογικά κοινά που θέλει να προσεγγίσει εκλογικά ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς διαπιστώνεται πως εκεί εστιάζεται μεγάλο μέρος της δυσαρέσκειας για τη Ν.Δ.

Το πρώτο σποτ αποτυπώνει την αγωνία ενός γιατρού που ζει την κατάρρευση του ΕΣΥ. Με έναν γιατρό ανά 100 ασθενείς στην βάρδια και ασθενείς σε ράντζα να περιμένουν στο διάδρομο. Τα μηχανήματα πότε να δουλεύουν και πότε όχι . Τα φάρμακα σε έλλειψη. Παρά το γεγονός ότι χάθηκε τόσος κόσμος αυτά τα χρόνια, δεν άλλαξε τίποτα, λέει απογοητευμένος.

Το δεύτερο σποτ θέτει στο επίκεντρο του τους πολίτες που κινδυνεύουν εκτός από τις επιχειρήσεις τους να χάσουν και το σπίτι τους λόγω χρεών με τον πτωχευτικό νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Στο βίντεο περιγράφεται το καθημερινό άγχος και η αγωνία που ζουν χιλιάδες πολίτες για την ώρα που θα χάσουν τις επιχειρήσεις τους αφήνοντας χωρίς δουλειά και τους εργαζόμενους τους και παράλληλα κινδυνεύουν να χάσουν και την πρώτη κατοικία τους.

Στο τρίτο βίντεο περιγράφονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες για να πουλήσουν την παραγωγή τους.

Οπως αναφέρει ένας αγρότης αν δεν αγοραστούν τα προιόντα του θα τα δώσει μισοτιμής. Αν και σε αυτή την περίπτωση δεν καταφέρει να τα πουλήσει θα τα «σκοτώσει» μπας και ρεφάρει τίποτα. Οταν οι φίλοι του τον ρωτούν για τον κόπο του που πάει χαμένος τους απαντά πως είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση κάνει πλάτες στους μεγάλους. Απελπισμένος τους ομολογεί ότι αν δεν ξεμπερδέψουμε από τους κυβερνώντες θα υποχρεωθεί να εγκαταλείψει το χωράφι του.

Σχετικά Άρθρα