Στάθα Καραϊβάζ για τις δύο συλλήψεις: Δικαίωση για τον Γιώργο αλλά όχι ανακούφιση

 Στάθα Καραϊβάζ για τις δύο συλλήψεις: Δικαίωση για τον Γιώργο αλλά όχι ανακούφιση

Στη σύλληψη δύο ανδρών προχώρησε η αστυνομία την Παρασκευή (28/04) για την υπόθεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, δύο και πλέον χρόνια μετά τη δολοφονία του έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Η χήρα του δημοσιογράφου μιλώντας στο Mega, έκανε λόγο για δικαίωση του εκλιπόντος αλλά όχι για ανακούφιση.

«Ήταν κάτι που ήταν αναμενόμενο. Εγώ έχω πολύ καλή ενημέρωση από τον κ. Δροσίνη και από τον προκάτοχό του. Αυτό άλλωστε το είχα πει και στις συνεντεύξεις που είχα δώσει και στις συνεντεύξεις που είχα δώσει με αφορμή τα δύο χρόνια από τη δολοφονία του Γιώργου. Ότι εμπιστεύομαι τους Έλληνες αξιωματικούς όπως τους εμπιστευόταν και ο Γιώργος. Και η δικαιοσύνη από δω και πέρα θα κάνει το έργο της», δήλωσε η χήρα του δημοσιογράφου, Στάθα Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ.

«Δικαίωση για το Γιώργο. Θεωρώ ότι ο Γιώργος δικαιώνεται. Και σε εμάς παραμένει το ίδιο αίσθημα της απώλειας και του πόνου του χαμού του δικού μας ανθρώπου. Ανακούφιση δεν μπορεί να υπάρξει. Ανακούφιση θα ήταν να γύρναγε με κάποιο τρόπο πίσω ο Γιώργος. Τη στιγμή που δεν γυρνάει πίσω ο Γιώργος δεν υπάρχει ανακούφιση. Αλλά είναι δικαίωση στη μνήμη του», δήλωσε η κ. Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ.

Σχετικά Άρθρα