Λατινοπούλου: Η πρώτη αντίδραση μετά τον αποκλεισμό του κόμματος της

 Λατινοπούλου: Η πρώτη αντίδραση μετά τον αποκλεισμό του κόμματος της

Εκτός εκλογικής αναμέτρησης τέθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου με το κόμμα της, «ΠΑΤΡΙΔΑ», με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, ενώ απορρίφθηκαν και πάλι ομόφωνα τόσο οι προσφυγές του Ηλία Κασιδιάρη όσο και του Δημήτρη Μιχάκη, με τις οποίες ο ένας στρεφόταν κατά του άλλου για το θέμα της ονομασίας των κομμάτων τους. Κατά της Λατινοπούλου είχε προσφύγει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ισχυριζόμενος πως η ονομασία του κόμματός της, ήταν δική του. 

Η πρώτη αντίδραση της Λατινοπούλου: Η ραγδαία άνοδος μας, ενόχλησε πολλούς

Η πρώτη αντίδραση της Λατινοπούλου μετά το «κόψιμο» του κόμματός της από τις εκλογές, ήρθε μέσω ανάρτησης στο Instagram, στην οποία έδωσε ραντεβού για τις επαναληπτικές εκλογές. 

Η ανάρτηση της Λατινοπούλου: «Είναι γεγονός πως η ραγδαία άνοδος μας, ενόχλησε πολύ και πολλούς. Ραντεβού στις επαναληπτικές εκλογές με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα! Είναι γνωστό πως ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Σας ευχαριστώ όλους για την απίστευτη στήριξή σας».  

latinooulou_antidrasi

Να σημειωθεί πως ήδη το κόμμα των Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου «Πατριωτική Ένωση» έχει ήδη αποκλειστεί από το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου μετά από προσφυγή που κατέθεσε συνεπώνυμο κόμμα για «ονοματοκλοπή» και παράνομη ιδιοποίηση συμβόλου (σ.σ. Ήλιος της Βεργίνας).

Σχετικά Άρθρα