Λασκαρίδης: Σταθερή η κατάστασή του – Μυστήριο πώς υποχώρησε το κάγκελο στο μπαλκόνι

 Λασκαρίδης: Σταθερή η κατάστασή του – Μυστήριο πώς υποχώρησε το κάγκελο στο μπαλκόνι

Σταθερή αλλά σοβαρή παραμένει η κατάσταση της υγείας του αντιδήμαρχου Καλλιθέας,  Λάζαρου Λασκαρίδη, ο οποίος χθες το απόγευμα έπεσε στο κενό και βρέθηκε στο υπόγειο δημοτικής βιβλιοθήκης της πόλης,  όταν υποχώρησε κάγκελο στο ισόγειο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και τον θώρακα.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης μετά την πτώση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς όπου υπεβλήθη με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα που φέρει στο κεφάλι.

Οι θεράποντες ιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι τονίζοντας, ωστόσο, πως τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος καθώς σήμερα ειδικός πραγματογνώμονας θα κάνει αυτοψία στο σημείο ώστε να εξακριβώσει γιατί υποχώρησε το κάγκελο παρασέρνοντας τον δημοσιογράφο στο κενό από ύψος 4 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κάγκελο στο οποίο στηρίχθηκε, λύγισε, με αποτέλεσμα ο αντιδήμαρχος να γλιστρήσει και το προστατευτικό να υποχωρήσει και να πέσει στον ακάλυπτο.