Αιχμές Παγώνη για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ- Γιατί αποκλείστηκε-” Προκρίθηκαν πρόσωπα που δεν τα γνωρίζω”

 Αιχμές Παγώνη για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ- Γιατί αποκλείστηκε-” Προκρίθηκαν πρόσωπα που δεν τα γνωρίζω”

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την υποψηφιότητά της στις εκλογές της 21ης Μαΐου και με χιούμορ άφησε αιχμές για το γεγονός ότι ενώ είχαν υπάρξει σχετικές διαρροές και είχε δημιουργηθεί βεβαιότητα, τελικά δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ έκανε μάλιστα την διευκρίνηση λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση του πρωθυπουργού, κάτι που παραπέμπει σε έντονο παρασκήνιο.

«Από χθες έχει ξεκινήσει η συζήτηση για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, τι θα γίνει και ποιοι θα είναι. Επειδή έχω συνηθίσει τον κόσμο να λέει αλήθειες, εγώ στο Επικρατείας της ΝΔ δεν είμαι. Από χθες έχω δεχθεί πολλά μηνύματα από όλη την Ελλάδα, δεν μπορούσα να απαντήσω σε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είμαι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, να σταματήσει αυτή η ιστορία», ανέφερε αρχικά.

«Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ο αρχηγός του κόμματος επιλέγει τα πρόσωπα που είναι αναγνωρίσιμα και θα πάρουν ψήφους από όλη την Ελλάδα, γιατί εμείς ως ΝΔ θέλουμε την αυτοδυναμία. Επομένως, ο αρχηγός του κόμματος θα επιλέξει τα κατάλληλα πρόσωπα, εγώ δεν είμαι εκεί», συμπλήρωσε η κ. Παγώνη.

Για το παρασκήνιο της μη ένταξής της στο ψηφοδέλτιο είπε πως, «δεν έχει σημασία πότε είχα συνάντηση. Δεν θέλω να λέω ψέματα στον κόσμο. Δεν έχει νόημα να συζητάμε, τελειώνει το θέμα Παγώνη σήμερα. Είναι κάποια άλλα πρόσωπα που έχουν περισσότερη αναγνωρισιμότητα. Τον κ. Σκυλακάκη και τον κ. Στυλιανίδη τους γνωρίζω, τις υπόλοιπες κυρίες, κ.κ. Αγαπιδάκη και Χατζηιωαννίδου, δεν τις γνωρίζω».

Σχετικά Άρθρα