Άγριος ξυλοδαρμός 11χρονου σε προαύλιο σχολείου – Νοσηλεύεται στο Παίδων

 Άγριος ξυλοδαρμός 11χρονου σε προαύλιο σχολείου – Νοσηλεύεται στο Παίδων

Ένας 11χρονος μαθητής δημοτικού σχολείου στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης 26/4 έπεσε θύμα από άγριο ξυλοδαρμού από ομάδα άλλων ανηλίκων στο προαύλιο. Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών το απόγευμα της Πέμπτης (27/4), που ανέλαβε προανακριτικά την υπόθεση, πήγαν στο νοσοκομείο προκειμένου να λάβουν κατάθεση από την 49χρονη μητέρα του και τον ανήλικο μαθητή.

Σύμφωνα με την καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. το παιδί έπεσε θύμα τόσο άγριου ξυλοδαρμού (σ.σ. με γροθιές και κλοτσιές) με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

Αρχικά η μητέρα και ο ανήλικος πήγαν στο Τμήμα Ασφάλειας Πατησίων για να καταθέσουν μήνυση, ωστόσο, το παιδί δεν ήταν σε θέση να μιλήσει και μετέβησαν στο νοσοκομείο Παίδων για να εξεταστεί. Εκεί οι γιατροί έκριναν σκόπιμο ότι πρέπει να παραμείνει για νοσηλεία, καθώς έφερε τραύματα σε όλο του το σώμα.

Πρόκειται για ένα πραγματικά σοκαριστικό περιστατικό με βία ανηλίκων, το οποίο δεν συνέβη σε κάποιο σκοτεινό σοκάκι αλλά σε προαύλιο χώρο δημοτικού σχολείου.

Σχετικά Άρθρα