Πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο παρουσιαστής Τζέρι Σπρίνγκερ

 Πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο παρουσιαστής Τζέρι Σπρίνγκερ

Ο θρυλικός παρουσιαστής τοκ σόου Τζέρι Σπρίνγκερ πέθανε σε ηλικία 79 ετών, σύμφωνα με την οικογένειά του. Μια δήλωση της οικογένειάς του επιβεβαίωσε ότι απεβίωσε “ειρηνικά” στο σπίτι του στο Σικάγο. Η αμφιλεγόμενη προσωπικότητα είχε διαγνωστεί με καρκίνο πριν από μερικούς μήνες και αυτή την εβδομάδα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

«Η ικανότητα του Τζέρι να επικοινωνεί με τους ανθρώπους ήταν το επίκεντρο της επιτυχίας του σε ό,τι δοκίμαζε, είτε επρόκειτο για πολιτική, είτε για ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές, είτε απλώς αστειευόταν με τους ανθρώπους στο δρόμο που ήθελαν μια φωτογραφία ή μια κουβέντα», δήλωσε ο Τζιν Γκάλβιν, φίλος από ζωή και εκπρόσωπος της οικογένειας.

«Είναι αναντικατάστατος και η απώλειά του πονάει αφάνταστα, αλλά οι αναμνήσεις από τη νοημοσύνη, την καρδιά και το χιούμορ του θα συνεχίσουν να ζουν».

Πριν γίνει ένας εμβληματικός τηλεοπτικός παρουσιαστής, ο Σπρίνγκερ ήταν πολιτικός, ο οποίος υπηρέτησε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Σινσινάτι το 1971 και εξελέγη δήμαρχος της πόλης το 1977. Υπηρέτησε μία θητεία.

Μετά την πολιτική του καριέρα, ο Σπρίνγκερ έγινε παρουσιαστής ειδήσεων και σχολιαστής στο WLWT στην πόλη του Οχάιο, προτού αναλάβει έναν νέο ρόλο ως παρουσιαστής τοκ σόου το 1991, όταν ξεκίνησε την ομώνυμη σειρά του το 1991.

Σχετικά Άρθρα