Κολωνός: Βίντεο από την άγρια οπαδική επίθεση με δύο τραυματίες – Χούλιγκαν όρμηξαν για 1 κασκόλ

 Κολωνός: Βίντεο από την άγρια οπαδική επίθεση με δύο τραυματίες – Χούλιγκαν όρμηξαν για 1 κασκόλ

Νέα τροπή παίρνει η χθεσινή επίθεση οπαδών στον Κολωνό, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από το σημείο. Συγκεκριμένα, βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το ethnos.gr δείχνει δεκάδες μηχανάκια στα οποία επέβαιναν οπαδοί του Ολυμπιακού που πήγαιναν προς το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον αγώνα των «ερυθρολεύκων» εναντίον της Φενέρμπαχτσε για τα πλέι οφ της Euroleague.

Λίγο μετά τις 19:00 τρεις άνδρες ηλικίας 58, 31 και 26 ετών περπατούσαν συμβολή των οδών Αγχιαλού και Δράμας στον Κολωνό όταν ο πρώτος εντοπίστηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού να κρατά κασκόλ της ΑΕΚ.

Ορισμένοι από τους οπαδούς του Ολυμπιακού άφησαν τα μηχανάκια και κυνήγησαν και επιτέθηκαν στα τρία άτομα. Όταν έπιασαν τον 58χρονο άρχισαν να τον χτυπούν ενώ επίθεση δέχτηκε και ο 26χρονος που ήταν μαζί.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, που επικαλείται η ίδια ιστοσελίδα οι δράστες διέφυγαν μέσω της οδού Ιωαννίνων και η ένταση συνεχίστηκε με τους ίδιους να επιτίθενται σε αστυνομικούς. Συγκεκριμένα, επί της Λεωφόρου Κηφισού στο ύψος της οδού Κωνσταντινουπόλεως μόλις είδαν αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. να περνούν πέταξαν προς του μέρος τους φωτοβολίδα, χωρίς να τραυματιστεί κάποιος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 58χρονος και ο 26χρονος μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις ενώ τους παρασχέθηκαν και οι πρώτες βοήθειες.

Έρευνα διεξάγει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους.

Σχετικά Άρθρα