Εκνευρισμός Γεραπετρίτη και υποδείξεις στους δημοσιογράφους για την δήθεν τηλεδιοίκηση στη Λάρισα (vid)

 Εκνευρισμός Γεραπετρίτη και υποδείξεις στους δημοσιογράφους για την δήθεν τηλεδιοίκηση στη Λάρισα (vid)

Έκδηλος ήταν ο εκνευρισμός και η αμηχανία του Γιώργου Γεραπετρίτη κατά την επίσκεψη του στον σταθμό του ΟΣΕ στη Λάρισα όταν οι δημοσιογράφοι άρχισαν να τον ρωτούν για το σύστημα της τηλεδιοίκησης και για το ενδεχόμενο να είχαν σωθεί οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών εάν αυτό το σύστημα δεν είχε σταματήσει να λειτουργεί από το 2019.

Όταν δημοσιογράφος ρώτησε τον κ. Γεραπετρίτη «το ανθρώπινο αυτό λάθος θα μπορούσε να διορθωθεί αν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση που έχει πάψει να λειτουργεί από το 2019;», ο Γιώργος Γεραπετρίτης εκνευρισμένος και κουνώντας το χέρι είπε σε έντονο τόνο «τηλεδιοίκηση είναι αυτό κύριε!».

Νωρίτερα, ο κ. Γεραπετρίτης με την στάση του άφησε να εννοηθεί πως θέλει τους δημοσιογράφους θεατές λέγοντας πως δεν είναι συνέντευξη Τύπου για να ρωτούν ό,τι θέλουν.

«Δεν είναι συνέντευξη Τύπου. Δηλώσεις θα κάνουμε αλλά δεν πρόκειται… Συνεντεύξεις Τύπου, ενημερώνω τους αρμοδίους συναδέλφους σας στο υπουργείο Μεταφορών πάρα πολύ τακτικά. Οπότε γίνονται ενημερώσεις. Εδώ βρισκόμαστε για να δούμε την πρόοδο των έργων», ανέφερε.

Σε μια προσπάθεια δημιουργίας σύγχυσης και αποπροσανατολισμού μεταξύ τηλεδιοίκησης και τοπικού ελέγχου δήλωσε ότι «τηλεδιοίκηση σημαίνει δύο πράγματα, δε μπορώ να το ξαναπώ, σημαίνει δυνατότητα αυτόματης χάραξης και σημαίνει ότι είναι δυνατό να δεις πάνω στον πίνακα την τροχιά του τρένου».

Σχετικά Άρθρα