Δίκη για την δολοφονία του Άλκη: “Εγώ τον μαχαίρωσα”, ομολόγησε κατηγορούμενος

 Δίκη για την δολοφονία του Άλκη: “Εγώ τον μαχαίρωσα”, ομολόγησε κατηγορούμενος

Ομολόγησε το θανάσιμο χτύπημα στον Άλκη Καμπανό, ο δεύτερος κατηγορούμενος. Το θανατηφόρο τραύμα παραδέχτηκε ότι προκάλεσε ο 2ος από τους 12 κατηγορούμενους, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης όπου εκδικάζεται η υπόθεση δολοφονίας του Άλκη και τραυματισμού των δύο φίλων του, στην περιοχή Χαριλάου.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, ο συνοδηγός του πρώτου από τα τρία οχήματα που έφθασαν στο σημείο ομολόγησε ότι ήταν αυτός που έπληξε με μαχαίρι το δεξί πόδι του 19χρονου θύματος με αποτέλεσμα την τρώση της μηριαίας αρτηρίας που τον οδήγησε στο θάνατο.

Κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, το περασμένο Ιανουάριο, ύστερα από σχετική ερώτηση της προέδρου της έδρας για την παραδοχή ή την άρνηση των κατηγοριών, ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είχε πει επί λέξη: «Λυπάμαι πολύ για ό,τι έγινε».

Από τους υπόλοιπους 11 οπαδούς του ΠΑΟΚ κάποιοι ζήτησαν συγγνώμη και άλλοι αρνήθηκαν τις πράξεις που τους αποδίδονται, διευκρινίζοντας ότι δεν χτύπησαν τον άτυχο Άλκη Καμπανό.

Σχετικά Άρθρα