Zoe Pre: Ποια είναι η youtuber που πήρε συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα

 Zoe Pre: Ποια είναι η youtuber που πήρε συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα

Η Zoe Pre είναι μια από τις πιο αγαπημένες youtubers, η οποία μετρά στο κανάλι της περισσότερους από 144 χιλιάδες ακολούθους. Παράλληλα, διατηρεί την ενδιαφέρουσα εκπομπή με το όνομα KRIMA, στην οποία καλεί άτομα, τα οποία, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η ίδια, έχουν κάτι να δώσουν, ενώ κάθε πρωί καλημερίζει τους ακροατές του Pride 98,6 με τον Αργύρη Αγγέλου και Παύλο Χάππιλο.

Μεταξύ των καλεσμένων της, στην εκπομπή KRIMA, υπήρξαν γνωστοί τραγουδιστές, ηθοποιοί και παρουσιαστές, όπως ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Νικόλας Ραπτάκης, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, η Βαλέρια Κουρούπη, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Μίνως Θεοχάρης κ.ά…

Εχει έναν σκύλο, τον Jose, τον οποίο, όπως η ίδια έχει δηλώσει, βρήκε μαζί με ένα ακόμη κουτάβι στον Κηφισό. “Έγινε μέσα σε 5’’. Κηφισός 07:55. Δυο κουτάβια. Τραβάω χειρόφρενο. Πετάω κουτάβια γεμάτα ψώρα μέσα στο αυτοκίνητο. Ήθελα να τα κρατήσω και τα δύο. Έδωσα το ένα γιατί μου είπαν ότι θα γίνουν 25 κιλά. Τελικά είναι 6 κιλά. Από τότε δεν μπορώ να τον βγάλω απ’ το στόμα μου”, έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

“Η ζωή μου είναι πολυτάραχη! Τα πρωινά μου ξεκινάνε με ραδιοφωνική εκπομπή στον Pride 98,6 μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου και τον Παύλο Χάπιλλο και τελειώνω πολύ αργά το βράδυ. Για την προσωπική μου ζωή δεν έχω ποτέ χρόνο και δεν ξέρω τον λόγο. Τα λέω με την ψυχολόγο μου. Με ενδιαφέρει πολύ η προσωπική μου ζωή αλλά… θέλω να έχω λόγους για να γκρινιάζω”, είχε πει στην εκπομπή της Δέσποινας Μοιραράκη, Cash or Trash με την παρουσιάστρια να συνεχίζει:

Δ.Μ.: Σε ποιον να γκρινιάζεις;

Z.P.: Στο έτερον μου ήμισυ!

Δ.Μ.: Αφού δεν το έχεις.

Z.P.: Το έχω!

Δ.Μ.: Το έχεις; Και πότε το βλέπεις; Τη νύχτα μόνο;

Z.P.: Ναι.

Δ.Μ.: Άρα εκείνος θα πρέπει να γκρινιάζει σε εσένα και όχι εσύ σε εκείνον

Z.P.: Εκείνη!.

Σχετικά Άρθρα