Τσίπρας: Το δικό μας σχέδιο λέγεται Κυριάκος – Να αναμετρηθεί ο κ. Μητσοτάκης με τις ευθύνες του

 Τσίπρας: Το δικό μας σχέδιο λέγεται Κυριάκος – Να αναμετρηθεί ο κ. Μητσοτάκης με τις ευθύνες του

Το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής έστειλε από την Ιτέα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο Αλέξης Τσίπρας, ξεδιπλώνοντας τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μίλησε για «δικαιοσύνη παντού με αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και αποτελεσματικό κράτος». Το παρών έδωσαν και οι γονείς του Ζακ Κωστόπουλου με τους οποίους συνομίλησε ο Αλέξης Τσίπρας .

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε δριμεία κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας πως το μέλημά του πρωθυπουργού δεν είναι να δώσει λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία και τη νέα γενιά, αλλά επιχειρεί, όπως είπε, να δημιουργήσει «ψεύτικα ζητήματα» προκειμένου να αποποιηθεί τις ευθύνες του και να αποφύγει τη συζήτηση για τα πραγματικά ζητήματα που έχει η ελληνική κοινωνία. 

Το δικό μας σχέδιο λέγεται Κυριάκος

«Τη μια ασχολείται με το Βελόπουλο και πώς θα του πάρει βουλευτές, τη δεύτερη πώς θα αποκλείσει τον Κασιδιάρη, την τρίτη ασχολείται με τον κύριο Βαρουφάκη. Βρήκε παρτενέρ τώρα να ασχολείται και με το σχέδιο -πώς το είπαν- Δήμητρα.

Λοιπόν εγώ έχω να σας πω ένα πράγμα: Το δικό μας σχέδιο δεν λέγεται Δήμητρα. Το δικό μας σχέδιο λέγεται Κυριάκος. Και είναι το σχέδιο να τον βγάλουμε από το καβούκι του, να τον φέρουμε ‘ενώπιος ενωπίω’, να αναμετρηθεί με τις ευθύνες του, να μιλήσει για τα μεγάλα προβλήματα που έχει δημιουργήσει. Το σχέδιο να τον αναγκάσουμε να έρθει επιτέλους σε ένα τηλεοπτικό debate που φοβάται και το βάζει στα πόδια» διεμήνυσε ο Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε: 

«Το σχέδιο, έστω αν δεν έρθει σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση, να του πάρει συνέντευξη κανένας κανονικός δημοσιογράφος και να τον ρωτήσει πράγματα που θέλει να ακούσει ο ελληνικός λαός. Αυτό είναι το σχέδιο μας» είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προσθέτοντας πως στόχος είναι «να αναδείξουμε τον κίνδυνο που διατρέχει η χώρα αν την επόμενη τετραετία βρεθεί ξανά σε θέση εξουσίας και συνεχίσει αυτό το καταστροφικό έργο, τη συρρίκνωση της δημοκρατίας και τη διάλυση της κοινωνικής πλειοψηφίας». 

Συναντήθηκε με τους γονείς του Ζακ Κωστόπουλου

Μια σύντομη συνάντηση με τους γονείς του Ζακ Κωστόπουλου είχε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ., Αλέξης Τσίπρας στην Ιτέα.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε σχετικό story στο προφίλ του στο Instagram σχολιάζοντας «Με τους γονείς του Ζακ. Πάντα στο πλευρό τους».

Τσίπρας

Σχετικά Άρθρα